Libnet.ro
UNICEF

05:45

Topul celor mai poluate orase din Romania si ce sunt pulberile fine, otrava care ucide prematur peste 25.000 de romani anual

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai poluate orase din Romania si ce sunt pulberile fine, otrava care ucide prematur peste 25.000 de romani anual

Nu mai putin de 25. 400 de romani mor anual prematur din cauza poluarii. Este semnalul de alarma tras de Agentia Europena de Mediu AEM) care ieri a dat publicitatii raportul Calitatea aerului in Europa Raport 2018. Potrivit documentului, transportul rutier este una dintre principalele surse de poluare a aerului din Europa, in special poluantii nocivi, cum ar fi pulberile in suspensie. continuă pe Adevărul

Topul celor mai poluate orase din Romania si ce sunt pulberile fine, otrava care ucide peste 25.000 de romani anual

Nu mai putin de 25. 400 de romani mor anual prematur din cauza poluarii. Este semnalul de alarma tras de Agentia Europena de Mediu AEM) care ieri a dat publicitatii raportul Calitatea aerului in Europa Raport 2018. Potrivit documentului, transportul rutier este una dintre principalele surse de poluare a aerului din Europa, in special poluantii nocivi, cum ar fi pulberile in suspensie.

Topul celor mai bune orase europene n care sa lansezi un start-up de tehnologie

Un studiu in care au fost chestionati 540 de fondatori startup-uri tech arata ca Londra ramane in topul preferintelor ca locul in care antreprenorii ar incepe o afacere, desi popularitatea capitalei Regatului Unit a scazut pe masura ce Brexit se apropie. Anul trecut, startup-urile din Londra au obtinut 53% din totalul investitiilor din Uniunea Europeana.

Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala: Pavel Bartos urmeaza o terapie...

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos etse actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De.

Pavel Bartos urmeaza o TERAPIE... Adevarul despre cel mai indragit om de televiziune din Romania a iesit la iveala:

Pavel Bartos este una dintre cele mai apreciate vedete din Romania. Foarte talentat si mereu cu zambetul pe buze, Bartos este actor de teatru, prezentator tv, joaca in filme si apare in reclame. De.

Noi curse aeriene leaga doua orase din Romania de Liverpool

O companie aeriana din Romania a anuntat luni, 29 octombrie, ca a inceput operarea a noi rute din Cluj si Iasi spre Livepool.

Statul roman vrea sa deschida conturi pe numele tuturor copiilor din Romania. Banii ar putea fi ridicati doar la 18 ani

Statul roman vrea sa deschida conturi pe numele tuturor copiilor din Romania. in Contul Junior, parintii pot putea depune bani pentru viitorul celor mici iar dobanzile vor fi mai generoase decat cele.

Sunt ingrijorat de modificarile aduse legilor justitiei din Romania

Alexander Stubb, candidat in cursa interna din Partidul Popularilor Europeni pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, s-a aratat astazi destul de ingrijorat cu privire la incercarile de modificare a legislatiei Justitiei din Romania.

Fanii seriei Piratii din Caraibe sunt in stare de soc: Johnny Depp nu va mai fi Jack Sparrow

Producatorii francizei Pirates of the Caribbean au anuntat ca Johhny Depp, actorul care i-a dat viata Capitanului Jack Sparrow in ultimii 15 ani, nu va mai face parte din distributie. Motivul pentru care.

Romania, lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani

Romania a fost lovita de unul dintre cele mai puternice cutremure din ultimii ani. Un alt cutremur cu magnitudinea 5. 7 a avut loc pe 22 noiembrie 2014.

Clujenii de la PitechPlus finalizeaza prima achizitie pe piata din Romania

PitechPlus , una dintre cele mai mari companii clujene de solutii software, a finalizat achizitia companiei MindMagnet, unul dintre principalii furnizori de solutii Magento din Romania, prin preluarea ultimului pachet de 49% din actiuni, in luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )