Libnet.ro
UNICEF

01:05

Topul celor mai populare destinatii din lume, dezvaluit de TripAdvisor

Hotnews Hotnews,
 Topul celor mai populare destinatii din lume, dezvaluit de TripAdvisor

Londra este cea mai populara destinatie de anul acesta si ia trofeul Alegerea calatorului oferit deTripAdvisor, una dintre cele mai populare platforme de sfaturi pentru calatorii. Surpriza o reprezinta insa faptul ca New York nu a intrat in top 10. Cat despre Capitala Romaniei, Bucurestiul nici nu este prezent in top. continuă pe Hotnews

Topul celor mai mari 10 exportatori romani de cereale. in ce state au ajuns produsele romanesti

Exporturile de cereale ale Romaniei au atins cote inalte anul trecut, depasind valoarea de 2 miliarde de euro, aproape jumatate din cantitate fiind destinata unor state membre ale Uniunii Europene. Institutul National de Statistica a publicat topul celor mai mari 10 exportatori din tara noastra.

Ce ofera Seychelles, una dintre cele mai exotice destinatii din lume

Salbaticia peisajelor, imaginea Oceanului Indian, dar si tot ce ofera natura pe coasta Africii fac din Seychelles una dintre cele mai luxoase destinatii de vacanta. Seychelles este o tara insulara, formata din 115 insule, Mahe, Praslin, La Digue, Aldabra si Desroches fiind cele mai vizitate de catre turisti.

Topul localitatilor cu cei mai putini locuitori din lume

Mai multe localitati din Canada, Australia, Noua Zeelanda, SUA si Spania sunt in fruntea unui top legat de faptul ca au cei mai putini locuitori din lume. Care sunt acestea aflati din materialul urmator.

Propunerea unui roman, votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in consultarea WeEuropeans

Ar trebui sa investim in educatie si cercetare este propunerea unui roman votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in cadrul consultarii WeEuropeans ce a atras peste 30. 000 de propuneri pentru viitorul Europei, informeaza un comunicat de presa.

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

UPDATE // SUTE DE MII de persoane demonstreaza impotriva Brexitului pe strazile din Londra. Ce VOR demonstratii (VIDEO, FOTO)

Update 18:00 - Numarul demonstrantilor a urcat de la cateva zeci de mii, la cateva sute de mii in doar cateva ore, relateaza BBC. Organizatorii protestului cred ca este cel mai mare miting din Regatul.

Digi 24: Concluziile Camerei de Conturi dupa ce a verificat actele celei mai bogate comune din Romania

Camera de Conturi Alba a fost in control la Primaria Ciugud pentru a verifica modul in care s-au cheltuit banii publici. Ciugud este considerata cea mai bogata comuna din Romania, localitatea dezvoltandu-se prin accesarea de fonduri europene.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 MARTIE Conpet pe pozitia a treia a podiumului randamentelor BVB

Atiunile Conpet COTE) au inregistrat o crestere de 4,25%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 martie, evolutie care plaseaza titlurile transportatorului de titei si produse petroliere pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

FOTO Adolescentul roman calificat la cea mai mare competitie de robotica din lume: Vreau sa fac o corporatie care sa bata Samsung si Apple

Andrei Istudor, elev in clasa a X-a a Colegiului National Unirea din Focsani, este unul dintre cei mai buni roboticieni ai Romaniei.

Cea mai faimoasa catedrala ortodoxa din lume, TRANSFORMATA in moschee

Sfanta Sofia, catedrala din Era Bizantina si, in prezent, muzeu, care este unul dintre cele mai cunoscute monumente ale Istanbulului, ar putea fi reconvertita in moschee. Acest lucru a fost sugerat de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )