Libnet.ro
UNICEF

22:45

Topul celor mai productive companii din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul celor mai productive companii din Romania

Peste 10 miliarde de lei cifra de afaceri si peste un miliard de lei profit brut - este valoarea cumulata a rezultatelor financiare ale celor mai peformante IMM-uri din Romania, incluse in Topul National al Firmelor Private din Romania, lansat ieri. continuă pe Wall-Street Ro

Topul celor mai productive companii din Romania - INFOGRAFIE

Peste 10 miliarde de lei cifra de afaceri si peste un miliard de lei profit brut - este valoarea cumulata a rezultatelor financiare ale celor mai peformante IMM-uri din Romania, incluse in Topul National al Firmelor Private din Romania, lansat ieri.

Un simbol al Romaniei a fost inclus in topul celor mai inedite locuri din lume in care pot fi organizate nunti FOTO

Publicatia britanica Business Insider a realizat topul celor mai inedite si frumoase locuri in care pot fi organizate nunti. Pe langa capela subacvatica din Bora Bora si satucul hobbitilor din Noua Zeelanda, un important obiectiv turistic din Romania a fost inclus pe lista.

Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017 FOTO

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

FOTO Topul celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017

Lonely Planet, prestigioasa editura de ghiduri de calatorie, a intocmit o lista celor mai bune orase din lume pe care ar trebui sa le vizitezi in 2017, iar unele alegeri sunt surprinzatoare.

Topul celor mai mari gogomanii din trafic. Accidente bizare si manevre stupide facute de soferi FOTO VIDEO

Masini care zboara pur si simplu zeci de metri, autoturisme inghitite cu totul de gropile din asfalt, parcari complet aiurea, soferi intrati la cumparaturi cu tot cu bolidul din dotare si tot felul de incidente care, in ciuda violentei lor, starnesc deseori rasul, toate fac parte dintr-un top al celor mai mari gogomanii din trafic.

Topul celor mai scumpe proprietati rezidentiale din Romania

Cele mai scumpe proprietati rezidentiale din Romania se afla in Bucuresti, pe Calea Victoriei, in zona Aviatorilor si in Piata Romana, pretul lor depasind 6 milioane de euro si ajungand pana la 18,5 milioane de euro.

Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de fostul sef al Penitenciarului Colibasi Gheorghe Balasoiu. Pensionarul primeste, lunar, 34. 000 de lei din partea statului, adica, aproximativ 8. 000 de euro.

Sibiul si Oradea in topul celor mai convenabile 10 destinatii europene de vizitat in 2017 (FOTO)

Orasele romanesti, Sibiu si Oradea, se claseaza in Top 10 cele mai convenabile destinatii europene ce merita vizitate in 2017, anunta Agerpres. Sibiul ocupa locul 10 al clasamentului, cu un.

WhatsApp, in topul celor mai sigure aplicatii de mesagerie

Cele mai bune aplicatii de mesagerie, care protejeaza conversatiile utilizatorilor au fost stabilite. Cercetarile efectuate de Amnesty International arata ca cea mai sigura aplicatie de mesagerie este WhatsApp, urmata de Facebook, care s-a alaturat topului ca fiind mai putin sigura, deoarece raitingurile sunt stabilite de parinti. Acestea sunt urmate indeaproape de iMessage de la Apple, FaceTime si Telegram, potrivit The Telegraph.

Peste 70 de companii din Romania sunt interesate sa lucreze cu Airbus Helicopters de la Ghimbav

Conducerea Airbus Helicopter, companie ce a deschis in septembrie o fabrica la Brasov vrea sa lucreze cu cat mai multi furnizori romani pentru a dezvoltae industria aeronautica din Romania.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )