Libnet.ro
UNICEF

01:05

Peste 70 de companii din Romania sunt interesate sa lucreze cu Airbus Helicopters de la Ghimbav

Adevărul Adevărul,
Peste 70 de companii din Romania sunt interesate sa lucreze cu Airbus Helicopters de la Ghimbav

Conducerea Airbus Helicopter, companie ce a deschis in septembrie o fabrica la Brasov vrea sa lucreze cu cat mai multi furnizori romani pentru a dezvoltae industria aeronautica din Romania. continuă pe Adevărul

70 de companii din Romania sunt interesate sa devina furnizori de echipamente

Producatorul Airbus Helicopters vrea sa vanda elicopterele pe care le va produce la noua fabrica de la Ghimbav clientilor din intreaga lume, incepand cu finele anului viitor, cel tarziu inceputul lui 2018.

CNA-ul britanic va analiza reportajul de la SkyNews despre presupusul trafic de arme din Romania

CNA-ul britanic a decis sa analizeze reportajul de la SkyNews despre presupusul trafic de arme din Romania. Institutia a primit 190 de plangeri in legatura cu acest controversat caz, informeaza B1.

Copiii de la o gradinita din Calafat sunt testati de medici, dupa ce o ingrijitoare a fost diagnosticata cu tuberculoza

Copiii de la o gradinita din Calafat sunt verificati de medici pentru a se constata daca sufera de tuberculoza, dupa ce ingrijitoarea de la unitatea de invatamant a fost diagnosticata cu.

Teleorman: Singurul judet din Romania in care nu exista nicio librarie. PNL, ironii pe seama lui Dragnea pe acest subiect

Judetul Teleorman este considerat unul dintre cele mai sarace din Romania. De asemenea, judetul iese in evidenta, acum, pentru o alt detaliu negativ. in acesta parte a tarii nu exista nicio.

Reprezentantii afacerilor de familie din Romania au discutat joi cu experti europeni despre avantajele schimbului de experienta in gestionarea businessului

Reprezentantii celor mai de succes afaceri de familie din Romania s-au reunit joi la Bucuresti, in cadrul celei de a doua editii a evenimentului anual Constitutiile de familie, desfasurat sub conducerea Family Business Network Romania, organizatia care reuneste interesele antreprenorilor romani cu firme in care au cooptat membri ai familiei. Desfasurat cu sprijinul LGT Privat Bank AG, banca familiei Princiare de Liechtenstein, evenimentul a adus in fata publicului roman experti din 4 tari pentru a prezenta avantajele schimbului de experienta in gestionarea afacerilor de familie.

Cine incaseaza cea mai mare pensie din Romania. Pensionarul primeste 8.000 de euro, lunar, din partea statului

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de fostul sef al Penitenciarului Colibasi Gheorghe Balasoiu. Pensionarul primeste, lunar, 34. 000 de lei din partea statului, adica, aproximativ 8. 000 de euro.

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, la finalul saptamanii trecute, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer.

Semnal de alarma a ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani (VIDEO)

ANAF trage un semnal de alarma! Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani. Cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a spus Ionut Misa, seful Directiei de.

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de un fost sef de penitenciar: Gheorghe Balasoiu primeste 34.000 de lei lunar

Fostul sef al Penitenciarului Colibasi, Gheorghe Balasoiu, este pensionarul din Romania care primeste cei mai multi bani din partea statului. Pensia sa lunara ajunge la 34. 000 de lei, aproximativ 8. 000 de.

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, ieri, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer, potrivit Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )