Libnet.ro
UNICEF

05:46

Topul celor mai scumpe vinuri din lume. Majoritatea sunt facute in Franta, sunt rosii si se mai gasesc in cantitati infime

Adevărul Adevărul,
Topul celor mai scumpe vinuri din lume. Majoritatea sunt facute in Franta, sunt rosii si se mai gasesc in cantitati infime

Intre primele zece cele mai scumpe vinuri ale lumii se afla opt bauturi produse in Franta si cate una din Australia si SUA. Noua dintre vinuri sunt rosii si numai unul este alb. Cea mai scumpa sticla de vin nu apare insa in top: a costat 225. 000, insa un chelner a spart-o la prezentare, inainte de a fi vanduta, banii fiind achitati de compania de asigurari. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai valoroase pasapoarte din lume. Pe ce loc se afla Romania

Singapore este statul cu cel mai valoros pasaport din lume, potrivit unui clasament realizat de firma de consultanta globala Arton Capital. In realizarea topului s-a tinut cont de flexibilitatea pasaportului - cate tari poate un cetatean sa viziteze,.

Savantii au confirmat care este cel mai vechi animal din lume

Cel mai vechi animal cunoscut din lume a trait acum 558 milioane de ani in Rusia si a fost identificat pentru prima data. Oamenii de stiinta si-au dat seama ca specimenul era un animal dupa.

Povestea fascinanta a celor mai importante femei din familia Bratianu

Femeile din familia Bratianu au marcat sfarsitul secolului al XIX-lea si prima parte a secolului al XX- lea prin exemplele oferite, prin educatia primita si mai ales prin personalitatile puternice pe care le-au avut. in materialul de mai jos puteti citi povestea celor mai importante femei din familia Bratienilor.

Emirates si Etihad Airways dezmint ca vor sa creeze cel mai mare operator aerian din lume

Compania aeriana Emirates din Golful Persic a dezmintit ca este interesata de preluarea Etihad Airways din Abu Dhabi, pentru a crea cel mai mare operator aerian din lume, transmit Reuters si site-ul tradearabia. com.

Primul telefon din lume implineste 35 de ani. Caramida Motorola se vinde acum cu o avere (FOTO)

Primul telefon din lume implineste, vineri, 35 de ani. Putini sunt cei care isi mai amintesc de caramida Motorola. Modelul, realizat de inventatorul Martin Cooper, se numea DynaTAC 8000X.

Secretul unor supraoameni: Cum a ajuns Kenya sa produca pe banda cei mai buni alergatori de anduranta din lume

Multi se intreaba cum de alergatorii din Kenya sunt cei mai buni din lume. Viata lui Eliud Kipochoge ne ofera un raspuns in acest sens.

Business report: Prelungirea Ghencea: largirea celei mai aglomerate sosele din sud-vestul Capitalei va costa 558 milioane de lei. Lucrarile vor dura doi ani; Enel va construi o retea de statii de ncarcare pe masini electrice; Autobuz electric care poate

Scandalul Danske Bank se extinde in Marea Britanie. Agentia nationala britanica pentru combaterea infractionalitatii NCA). Romania, tara celor mai mari fraude cu TVA din UE. Romania a redus in ianuarie 2016 rata standard de la 24% la 20%. Schimbarea a avut.

Cea mai celebra actrita din China a disparut in conditii misterioase

Fan BingBing, cea mai celebra actrita din China, si una din cele mai bogate, a disparut fara urma in urma cu doua luni. Se banuie ca totul are legatura cu evaziunea fiscala de care este acuzata.

Cea mai sexy hackerita din Romania a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Eveline Cismaru a recunoscut tot! (VIDEO)

Eveline Cismaru, declarata cea mai sexy hackerita din Romania, a recunoscut ca a spart sistemul de securitate al Politiei din Washington. Incidentul a avut loc cu doar cateva zile inainte de investirea lui.

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mare nivel din ultima luna

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat vineri un curs de referinta de 4,6559 lei/euro, in crestere cu 0,09% fata de nivelul atins joi, cel mai mare nivel din 17 august pana in prezent. Joi, euro a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )