Libnet.ro
UNICEF

21:00

Topul celor mai solicitante meserii din Romania. 75% dintre romani sunt afectati

Antena3 Antena3,
Topul celor mai solicitante meserii din Romania. 75% dintre romani sunt afectati

Cele mai solicitante meserii din Romania sunt cele de medic, pilot, pompier si profesor, conform unui studiu realizat in baza unui top intocmit pe baza opiniilor exprimate de romani, scrie Agerpres. Astfel, 75%. continuă pe Antena3

Studiu: 75% dintre romani sunt stresati la locul de munca. Topul celor mai solicitante meserii

75% dintre romani spun ca se simt stresati si suprasolicitati la locul de munca,iar 80% se plang de probleme cu somnul, migrene si oboseala, arata un studiu citat de Mediafax. Totodata, oamenii au indicat ca profesiile de medic, pilot, pompier si profesor sunt cele mai solicitante locuri de munca.

BlackBerry, in topul celor mai inovative companii din lume. Un loc meritat?

BlackBerry, candva cel mai popular telefon in randul companiilor, producatorul canadian care aproape a disparut de pe scena marilor producatori de telefoane mobile, o data cu aparitia pe piata a smartphone-urilor, este recunoscut in topul celor mai.

Doi medici, in topul celor mai bine remunerati salariati din Salaj

Nu toti medicii au salarii mici. O demonstreaza informatiile primite de la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Salaj, potrivit carora in topul celor mai mari salarii incasate, la nivelul judetului, in 2013, se numara si doua ale unor medici.

INFOGRAFIE Topul celor mai scumpe obiecte din filme

Colectionarea obiectelor de recuzita din filme s-a transformat, in ultimii ani, dintr-o pasiune intr-o afacere extrem de banoasa, acestea fiind scoase la licitatie pentru sume uriase.

Andreea Antonescu colaborare BOMBA cu unul dintre cei mai ravniti artisti din Romania? Uite cu ce fost membru din Lala Band va lansa o piesa

Intoarsa de cateva zile din America, unde a fost pentru o scurta vizita alaturi de fetita ei Sienna, Andreea Antonescu.

Ce scrie presa straina despre protestele din Romania dinaintea turului doi al alegerilor prezidentiale

Principalele agentii de presa straine scriu despre manifestatiile care au avut loc sambata in mai multe orase din Romania, in cursul carora mii de persoane au acuzat Guvernul ca a ingreunat votul romanilor din strainatate in primul tur al alegerilor prezidentiale de la 2 noiembrie.

UBS: Vodafone ar trebui sa vanda activele din Romania, Australia, Ungaria si Cehia

Vodafone ar trebui sa vanda activele de pe pietele unde nu este lider si care nu ofera infrastructura pentru servicii de telefonie fixa, potrivit diviziei de brokeraj a UBS, care estimeaza ca grupul ar obtine peste 5 miliarde euro din vanzarea subsidiarelor din Romania, Australia, Ungaria si Cehia.

Fernando Alonso va avea cel mai important contract din F1

Fernando Alonso lasa pentru McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1.

Fernando Alonso a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1

Pilotul echipei , Fernando Alonso, a ajuns la un acord cu McLaren si va avea cel mai important contract din istoria Formulei 1, potrivit cotidianului As, citat de Mediafax. Alonso va fi pilotul echipei McLaren din.

Cea mai scumpa casa din SUA, scoasa la vanzare

Cea mai scumpa casa din Statele Unite a fost scoasa la vanzare. Imobilul costa 195 de milioane de dolari, are 12 dormitoare si 23 de bai. Suprafata construita este aproape 5 mii de metri patrati si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )