Libnet.ro
UNICEF

18:00

Topul cheltuielilor in campania electorala pentru alegerile locale. Cine se afla pe primul loc

B1 B1,
Topul cheltuielilor in campania electorala pentru alegerile locale. Cine se afla pe primul loc

O campanie electorala poate fi destul de costisitoare, in functie de importanta functiei catre care se tinteste sau de tipul de alegeri la care se participa. Situatia poate deveni una destul de. continuă pe B1

Topul cheltuielilor in campania electorala pentru alegerile locale. Cine se afla pe primul loc

O campanie electorala poate fi destul de costisitoare, in functie de importanta functiei catre care se tinteste sau de tipul de alegeri la care se participa. Situatia poate deveni una destul de.

Liviu Dragnea, multumit de campanie electorala pentru alegerile locale

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marti, la Giurgiu, ca, pana in prezent, campania electorala in toata tara este una civilizata iar social-democratilor le convine acest lucru.

Televiziunea publica sa faca ample dezbateri despre alegerile locale

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat pe pagina sa de Facebook, ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost una vizibila in spatiul public si cere Autoritatii Electorale Permanente sa dispuna, in ultimele zile de campanie, ca televiziunea publica sa faca programe consistente dedicate scrutinului.

Marele risc la alegerile locale din 2016

Alegeri locale 2016. Autoritatile fac ultimele pregatiri pentru alegerile locale din 2016 si au loc ultimele verificari ale sistemului electronic care va verifica problemele sau incercarea de vot.

Alegerile locale, in impas din cauza mafiei tipografiilor. Buletinele de vot nu au ajuns nici acum la destinatie (FOTO)

Situatia devine din ce in ce mai alarmanta in contextul in care buletinele de vot pentru alegerile locale din 5 iunie nu si-au atins nici acum destinatia in mai multe judete, arata.

Tariceanu desfiinteaza alegerile: Campania electorala este magnifica, este adorabila, dar lipseste cu desavarsire!

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a transmis, un mesaj jur referitor la campania electorala care este in desfasurare. Acesta a transmis si ca Legea electorala ar trebui.

Traian Basescu: Prin noua lege electorala au fost impuse restrictii publicitare exagerate, ceea ce afecteaza profund votul in cunostinta de cauza

Fostul sef al statului si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost vizibila, astfel ca multi romani nu cunosc data cand vor avea loc alegerile sau cine sunt candidatii.

Tariceanu: Campania electorala este magnifica, este adorabila, dar lipseste cu desavarsire!

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu a transmis, un mesaj jur referitor la campania electorala care este in desfasurare. Acesta a transmis si ca Legea electorala ar trebui.

Ion Cristoiu, despre alegerile locale: Daca invinge Gabriela Firea sau Catalin Predoiu vom spune c-a invins PSD sau PNL. Daca invinge Nicusor Dan vom spune pur si simplu c-a invins Nicusor Dan

Jurnalistul Ion Cristoiu a ales sa vorbeasca in postarea zilnica de pe blogul personal despre alegerile locale, care vor avea loc pe 5 iunie 2016. Ion Cristoiu a declarat ca isi doreste pentru.

Romania ar putea plati dobanzi mai mari la imprumuturi daca PSD are rezultate bune la alegerile locale - economist

Un eventual scor bun al PSD-ului la alegerile locale de duminica ar putea incuraja partidul sa incerce schimbarea Guvernului, amplificand instabilitatea politica interna intr-un an incarcat deja de incertitudini politice si fiscale, cu impact in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )