Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul domeniilor din economia romaneasca cu cele mai mari scaderi salariale in 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul domeniilor din economia romaneasca cu cele mai mari scaderi salariale in 2015

Salariile romanilor au scazut dupa prima jumatatea a anului 2015 in majoritatea domeniilor de activitate din economie, insa cele mai afectate par a fi domeniile agricultura si industrie prelucratoare, cea mai mare reducere fiind de 17,8% in doar sase. continuă pe Wall-Street Ro

Sinteza Zilei. Cele mai mari averi ale manelistilor

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Sinteza Zilei, cele mai mari averi ale manelistilor. ANAF a anuntat recent ca a declansat ofensiva impotriva romanilor cu averi mari si ca urmeaz.

Geoana: Codul fiscal nu gaseste un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din Europa, si cea asupra capitalului

PSRO ramane consecvent pozitiei care a condus la un vot de abtinere privind Codul Fiscal. in opinia lui Mircea Geoana nu exista un just echilibru intre reducerea fiscalitatii muncii, una din cele mai mari din.

Cele mai mari accidente de tren din istorie

Trenurile sunt considerate de multi specialisti in transporturi un mijloc de deplasare mult mai sigur fata de varianta folosirii autobuzelor sau propriilor masina, insa istoria ne-a aratat ca exista momente in care pot exista tragedii feroviare, din varii motive. adevarul. ro trece in revista cele mai mari accidente de tren din istorie.

Preturile apartamentelor din Bucuresti au crescut in iulie cu 5,3% fata de iunie. Cele mai mari scumpiri sunt in zonele marginase ale Capitalei

Preturile apartamentelor din Bucuresti au inregistrat o crestere de 5,3% in luna iulie, fata de iunie, iar comparativ cu aceeasi perioada din 2014 se afla in urcare cu 2,8%, potrivit unei analize realizate de homefinders. ro.

Campionatul englez incepe azi: programul primei etape, unde se vad meciurile si cele mai mari transferuri

O noua editie a campionatului englez incepe in acest weekend. Echipele au cheltuit pana acum peste 500 de milioane de lire sterline pe transferuri si sezonul de shopping nu s-a inchis.

Cele mai mari 5 greseli pe care le faci cand stergi praful

Praful, inamicul numarul unu al gospodinelor. Oricat de des l-ai sterge, el se depune cuminte pe mobila, frigider si alte piese de prin casa. Stergerea prafului pare o batalie pe care gospodinele nu o vor castiga.

Misterul uriasilor din Muntii Buzaului, cele mai ciudate creaturi care au trait aici: Am gasit oase de la picioare cat aracii de vie. Fusese o namila de om

Muntii Buzaului sunt pentru pasionatii de fenomene paranormale si legende un spatiu fascinant. Oamenii din arealul limitat de comunele Bozioru si Colti si-au creat o istorie paralela, fantastica, ce vorbeste despre stramosi razboinici condusi de un rege intelept, Luana, despre lupta lor cu forte ceresti, despre disparitii misterioase si multe alte episoade incredibile.

Compania Fornetti a fost cumparata de unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata din lume

Grupul Aryzta din Elvetia, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata la nivel international, a cumparat compania ungara Fornetti, prezenta si pe piata din Romania.

Samsung cere insolventa unuia dintre cei mai mari retaileri de electronice din Romania

Samsung Electronics Romania a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita insolventa Family Concept SRL, fostul Domo Retail SA, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail destinata.

Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon

Cei de la Intel au confirmat oficial ca cele mai puternice procesoare ale lor, Intel Xeon vor sosi pe laptopuri. Destinate initial serverelor si statiilor de lucru profesionale, procesoarele Intel Xeon au jucat in alta liga inca de la prima generatie. Acestea au fost considerate niste creatii exclusiviste, capabile de o performanta cu mult peste [] Cele mai puternice laptopuri vor avea procesoare de server Xeon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )