Libnet.ro
UNICEF

06:45

Compania Fornetti a fost cumparata de unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata din lume

Adevărul Adevărul,
Compania Fornetti a fost cumparata de unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata din lume

Grupul Aryzta din Elvetia, unul dintre cei mai mari producatori si furnizori de panificatie congelata la nivel international, a cumparat compania ungara Fornetti, prezenta si pe piata din Romania. continuă pe Adevărul

Munteanu: Ministerul Mediului a fost unul dintre cei mai prosti donatori de acte legislative

Actualul ministru al mediului, ex-deputatul Valeriu Munteanu, sustine ca Ministerul Mediului, in ultimii 6 ani, a fost unul dintre cei mai prosti donatori de acte legislative catre Parlament si, respectiv, de acte normative, catre Guvern. intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, Munteanu a declarat ca acest lucru s-a intamplat pe motiv ca au existat oameni care au avut o frica cronica de Parlament, transmite IPN.

A murit Vitalie Belousov, unul dintre cei mai mari inventatori romani. Cutitele lui au revolutionat industria mecanica

Vitalie Belousov, unul dintre cei mai respectati membri ai comunitatii academice din Iasi, fost rector al Institutului Politehnic, a murit la varsta de 85 de ani.

Samsung cere insolventa unuia dintre cei mai mari retaileri de electronice din Romania

Samsung Electronics Romania a depus la Tribunalul Bucuresti o cerere prin care solicita insolventa Family Concept SRL, fostul Domo Retail SA, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de retail destinata.

Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones

Ne place Game of Thrones, ne plac dragonii lui Daenerys si ne plac scenele spectaculoase. Acum, daca erati curiosi, puteti vedea cum au fost realizate doua dintre cele mai reusite. Doua dintre cele mai captivante momente ale sezonului cinci din Game of Thrones au fost in episoadele Hardhome si The Dance of Dragons. Mai precis, [] Cum au fost create doua scene fascinante din Game of Thrones Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

TOPUL Celor mai longevivi antrenori din istoria fotbalului. I-au depasit pe Mao sau Stalin!

Cei mai longevivi antrenori din lume au ajuns sa ocupe banca tehnica a cluburilor lor chiar si o jumatate de secol. Mircea Lucescu este unul dintre cei mai longevivi de la ora actuala din Europa, insa atunci cand vine vorba de istoria fotbalului el nu ar prinde un loc in top 10.

Ovidiu Hoban: Cu Hapoel Beer Sheva, m-as bate la titlu in Romania. Vreau sa joc cat mai mult in Israel

La un an de la transferul sau in Israel, la Beer Sheva, internationalul Ovidiu Hoban, unul dintre cei mai valorosi mijlocasi defensivi romani ai momentului, a vorbit despre fotbalul din Israel si despre gandurile sale de la nationala.

DPD Romania: IT, fashion si home deco, sectoarele care genereaza cele mai multe livrari pentru curieri

ITC, fashion, beauty, home deco si auto sunt industriile care au generat cele mai multe livrari pentru companiile de curierat romanesti in 2014, si care vor continua, in 2015, sa sustina peste 50% din business-ul curierilor de pe piata locala, arata datele DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de coletarie si curierat expres din Romania.

Cei mai sexy barbati din lume. Cine a fost in top in ultimii 30 de ani

De la Mel Gibson, John F. Kennedy Jr. sau Parick Swayze si pana la Brad Pitt, Adam Levine ori Channing Tatum, iata care au fost cei mai sexy barbati din lume in ultimii 30 de ani! .

Cei mai productivi nuci. Care sunt soiurile recomandate pentru o productie cat mai buna

Cei mai productivi nuci. Soiurile cele mai bune, recomandate de specialisti, sunt in special cele frantuzesti, dar exista si cateva soiuri romanesti considerate deosebite.

Producatorul de panificatie Aryzta a preluat compania Fornetti

Producatorul de panificatie Aryzta, din Elvetia, a cumparat compania ungara Fornetti, prezenta si pe piata din Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )