Libnet.ro
UNICEF

16:30

Topul echipelor cu cei mai multi jucatori imprumutati

Online Sport Online Sport,
Topul echipelor cu cei mai multi jucatori imprumutati

Fotbalul va cunoaste inevitabil o perioada de recesiune si nu vom mai asista la transferuri pe sute de milioane de euro. continuă pe Online Sport

Ion Cristoiu are mai multi bani datorita COVID-19. Explicatia jurnalistului

Ion Cristoiu are mai multi bani datorita COVID-19. Iata cum explica jurnalistul.

Sibiu: Politisti, loviti cu pietre si furci, de mai multi oameni care participau la vanzarea unui cal Trei masini de politie si doua scuturi, avariate

Mai multi politisti din Sibiu si masinile care se aflau in dotarea lor au fost loviti cu pietre, lopeti si furci de niste persoane care participau la vanzarea unui cal, fara a respecta regulile de distantare sociala. Doi barbati au fost retinuti, urmand sa fie prezentati cu propunere de arestare, transmite Mediafax.

Hamilton Bohannon, unul dintre cei mai importanti muzicieni din perioada disco, a murit la varsta de 78 de ani

Muzicianul american Hamilton Bohannon, unul dintre cei mai importanti artisti din perioada disco, a murit la varsta de 78 de ani, scrie Variety.

Sfantul Gheorghe, celebrat pe 23 aprilie, unul dintre cei mai indragiti in randul crestinilor

Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai indragiti de crestini, fiind ocrotitorul Moldovei, dar si patronul Angliei, Georgiei si al Moscovei. in Lituania, Sf. Gheorghe este venerat ca protector al animalelor, iar in unele regiuni ale Spaniei ziua lui se serbeaza cu mese bogate si daruri, scrie Mediafax. in constiinta populara romaneasca, Sfantul Gheorghe este unul dintre cei mai prezenti sfinti, numeroase biserici purtand hramul sau. Exista numeroase orase in Romania care poarta numele Sfantului Gheorghe si chiar unul dintre cele trei brate ale Dunarii este denumit astfel. Sf. Gheorghe este de asemenea ocrotitorul Armatei Romane a carei zi, 23 aprilie, coincide cu sarbatorirea sfantului).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )