Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cea mai rara fotografie din lume a fost facuta in China: 500 de membri ai aceleiasi familii s-au reunit pentru a realiza arborele genealogic (FOTO)

B1 B1,
Cea mai rara fotografie din lume a fost facuta in China: 500 de membri ai aceleiasi familii s-au reunit pentru a realiza arborele genealogic (FOTO)

Cea mai rara poza din lume a fost facuta in China. Peste 500 de membri ai aceleiasi familii s-au strans pentru a realiza o poza de colectie. Aceasta a fost cu ocazia Anului Nou Lunar care este. continuă pe B1

Lucrarile pentru cea mai asteptata autostrada din Romania au fost suspendate

Guvernul Grindeanu tine ascunse date despre cel mai important proiect de infrastructura din tara. Contractul de actualizare a studiului de fezabilitate pentru autostrada Sibiu-Pitesti a fost.

IMAGINI PROVOCATOARE! Cum arata cea mai frumoasa voleibalista din Romania (FOTO)

Ioana Maria Baciu, in varsta de 27 de ani, este considerata una dintre cele mai frumoase voleibaliste romane. Tanara a inceput sa joace la CSU Targu Mures, iar mai.

Pretul cuprului creste din cauza problemelor de la cele mai mari mine din lume

Pretul futures al curpului a urcat ieri, pe piata londoneza, pana la cel mai ridicat nivel din anul curent, din cauza grevelor si a altor probleme care afecteaza activitatea primelor doua mari mine de cupru din lume, care risca sa reduca oferta mondiala.

UniCredit a lansat cea mai mare emisiune de actiuni din istoria corporatista a Italiei

UniCredit SpA, cea mai mare banca din Italia, a lansat, ieri, o majorare de capital record pentru sectorul corporatist din tara, de 13 miliarde de euro, pe care piata a asteptat-o cu optimism.

Cine este cea mai celebra Kylie? Minogue si Jenner au ajuns la proces

Kylie Minogue si Kylie Jenner au ajuns la proces si se judeca pentru brandul Kylie. Cantareata australiana detine drepturile de folosire a acestui nume, in diverse forme, in timp ce tanara din clanul Kardashian vrea sa si-l asigure pentru linia de produse cosmetice si nu numai.

VIDEO Cea mai lunga cursa aeriana comerciala directa a aterizat in Auckland la peste 16 ore dupa ce decolase din Doha

Cea mai lunga cursa aeriana directa a aterizat la primele ore ale diminetii 21. 00 ora Romaniei) pe aeroportul neozeelandez din Auckland, dupa 16 ore si 20 de minute de la decolarea din metropola Doha. Zborul este operat de compania Qatar Airways, transmite DPA, citata de news. ro.

Rezervele valutare ale Chinei, la cel mai scazut nivel din ultimii sase ani

Rezervele valutare ale Chinei, cele mai mari din lume, au inregistrat o scadere peste asteptari luna trecuta, situandu-se pentru prima data in ultimii sase ani sub pragul de 3. 000 de miliarde de dolari, in ciuda faptului ca autoritatile de la Beijing incearca sa limiteze iesirile de capital, transmite Reuters.

Le Monde: Romania, una dintre putinele tari din lume unde lumea protesteaza pentru a sustine un procuror

DNA, DNA/ Sa vina sa va ia sau Dragnea nu uita/Te asteapta Codruta, sunt principalele slogane cantate la protestele din toate marile orase ale tarii, scrie Le Monde care apreciaza ca Romania starneste uimire prin faptul ca este una dintre putinele tari din lume care a declansat proteste ample pentru sustinerea unui procuror, Laura Codruta Kovesi si a unei institutii, DNA.

Afacerile Cemacon isi continua cresterea si ajung la cel mai bun rezultat din istoria companiei: business-ul, plus 30% in 2016

Cemacon, unul dintre cei mai mari producatori de blocuri ceramice din Romania caramizi n. red. ), a avut in 2016 cel mai bun an din istoria sa, inregistrand cresteri record atat ale business-ului, cat si ale profitului. Cifra de afaceri neta a.

Colectia de portelan pictat manual Hora, realizata de Porphyras si Axa Porcelain, va fi lansata la Ambiente, cel mai mare targ de bunuri de larg consum pentru casa din lume

Studiul de design Porphyras si producatorul de portelanuri Axa Porcelaine vor lansa la Ambiente colectia Hora. Colectia contine un set de masa doua farfurii si un bol), un tea for one, o ceasca cu farfurioara pentru cafea si o cana coffee to go cu capac din silicon), cu forme deosebite, adaptate stilului de viata modern.

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )