Libnet.ro
UNICEF

05:15

Topul judetelor cu cele mai multe salarii mari. Romanii care au salarii nete de peste 1.000 de euro pe luna

Antena3 Antena3,
Topul judetelor cu cele mai multe salarii mari. Romanii care au salarii nete de peste 1.000 de euro pe luna

In Capitala lucreaza peste 113. 000 de angajati care castiga salarii de peste 1. 000 de euro net pe luna, reprezentand aproape jumatate din totalul angajatilor cu peste 1. 000 de euro net, arata. continuă pe Antena3

Peste 1.000 de locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Cele mai multe oferte sunt oferite de Germania, Austria si Olanda

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 017 locuri de munca vacante. Cele mai multe oferte sunt oferite de Germania 308), Austria 305) si Olanda 250).

10 de curiozitati care fac Japonia una dintre cele mai interesante tari din lume

Japonia fascineaza prin cultura, aglomeratie si chiar tehnologie. Are cei mai longevivi locuitori din lume si este in topul tarilor cu cele mai multe restaurante Mc Donald`s. De asemenea, niponii sunt cei mai mari consumatori de peste din lume.

Cele mai comune intrebari ale bautorilor de bere. Care este diferenta dintre Lager si Ale sau dintre Pilsner si Radler

Berea este considerata cea mai consumata bautura alcoolica din intreaga lume, care se gaseste in nenumarate forme, culori si arome. Cu toate acestea, putini sunt cei care ii cunosc povestea. La momentul actual exista mai multe tipuri de bere si peste 400 de sortimente, Belgia avand cele mai multe marci.

Un primar condamnat pentru conflict de interese a dat in judecata SRI. Este edil in Floresti, una dintre cele mai mari comune din Romania

Primarul uneia dintre cele mai mari comune din Romania a dat in judecata Serviciul Roman de Informatii. Edilul vrea sa afel in ce masura SRI s-a implicat in instrumentarea dosarelor penale in care este anchetat.

Business report:Doua autostrazi care ar duce la o crestere economica exploziva; Cele mai mari zece pensii civile din Romnia, cuprinse ntre 33.000 de lei si 56.800 lei brut lunar; A fost adoptata legislatia europeana privind muncitorii detasati

UE-SUA: incepe razboiul comercial. Presedintele american Donald Trump pune in aplicare amenintarile: UE nu va mai fi exceptata de la taxele vamale pentru otel si aluminiu. UE a. Cele mai mari greseli pe care le fac antreprenorii romani. Graba, incapatanarea, luarea de decizii peste capul managerilor sau.

Business report:Doua autostrazi care ar duce la o crestere economica exploziva; Cele mai mare zece pensii civile din Romnia, cuprinse ntre 33.000 de lei si 56.800 lei brut lunar; A fost adoptata legislatia europeana privind muncitorii detasati

UE-SUA: incepe razboiul comercial. Presedintele american Donald Trump pune in aplicare amenintarile: UE nu va mai fi exceptata de la taxele vamale pentru otel si aluminiu. UE a. Cele mai mari greseli pe care le fac antreprenorii romani. Graba, incapatanarea, luarea de decizii peste capul managerilor sau.

FOTO Cum reusesc cele mai tari companii feroviare europene sa atraga calatori - Viteza, covor rosu, snitele, relaxare

In timp ce la noi trenurile au o imagine foarte proasta, fiind lente, neconfortabile si insuficiente, in Europa de Vest si Centrala multe companii au reusit sa atraga tot mai multi pasageri, aratand ca trenurile pot fi, nu doar rapide si curate, ci si amuzante. in Italia li se pune covorul rosu calatorilor business, la vagoanele restaurant din Cehia poti manca snitel sau gulas, alaturi de o bere buna, iar in Germania in unele trenuri exista personal care se asigura ca nu se vor plictisi copiii. Un raport arata care sunt cele mai de succes companii feroviare europene, dar si ce au facut pentru a dovedi ca trenurile nu s-au blocat undeva in trecut.

Cele mai bune bancuri cu studenti. De ce lucrarea de diploma trebuie sa fie lunga ca rochia unei femei

Pe internet circula multe bancuri si glume pe seama studentilor. in cele ce urmeaza va vom prezenta o colectie cu 10 dintre cele mai inspirate bancuri care au in prim-plan studentii.

Faze tari: O inovatie poate face ca unul dintre cele mai grave tipuri de cancer sa devina istorie; Cea mai indrazneata procedura medicala: un creier creat de la zero; Raspunsul MAI la intrebarea Pot sa beau 3 beri fara sa patesc nimic?

Ovidiu Sarpe, romanul care a fugit pe vas in Marea Britanie, in anii '80. Acum detine mai multe afaceri romanesti Ovidiu Sarpe a fugit pe un vas in Marea Britanie si in 40 de ani a. Neurochirurgii au dezvaluit secretul din spatele miscarii lui Michael Jackson. Cum a reusit artistul sa sfideze gravitatia In 1987, videoclipul muzical Smooth Criminal al lu.

HOROSCOP FRUMUSETE. Cele mai frumoase femei ale zodiacului

Revistele de moda spun ca cele mai frumoase femei sunt din zodia Leului. Unii astrologi desemneaza femeile Varsator si Balanta ca fiind cele mai atragatoare. Unii barbati se topesc dupa look-ul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )