Libnet.ro
UNICEF

08:00

Topul oraselor romantice din Romania: unde se comanda flori de Ziua indragostitilor

România Liberă România Liberă,
Topul oraselor romantice din Romania: unde se comanda flori de Ziua indragostitilor

Anul acesta, prima comanda de Valentines Day a fost plasata pe 15 ianuarie, iar in topul oraselor r. continuă pe România Liberă

Coronavirusul, ucigasul a peste 1.000 de persoane, s-ar fi raspandit de la un PANGOLIN. Material inedit realizat de B1.RO la Muzeul Antipa, singurul loc din Romania unde poate fi vazut mamiferul (VIDEO)

Coronavirusul continua sa produca ravagii. Marti, bilantul deceselor a depasit 1. 000 in China continentala, stabilind un nou record, in timp ce a doua economie a lumii ramane marcata de restrictii. Sute de.

Topul oraselor din Romania unde se comanda cele mai multe flori online de Ziua indragostitilor

Cele mai populare alegeri raman buchetele de trandafiri rosii, insa un numar tot mai mare de clienti aleg buchetele mixte, care au un aer sofisticat, dar in acelasi timp mai relaxat.

Ele sunt cele mai tunate vedete din Romania. Antonia, Giulia si Anda Adam, inainte si dupa operatii

Este la moda ca divele, fie ca ne referim la cele de pe plaiuri mioritice, fie ca ne referim la cele de la Hollywood sau de prin alte parti, sa-si tuneze aspectul fizic. Unde te pui, ca multe dintre ele ajung sa arate cu totul altfel decat le-a lasat Mama-Natura, si ca, uneori, ajung sa-si .

Ministerul Sanatatii: Verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil a intrat in coma dupa o anestezie

Ministerul Sanatatii a anuntat ca se fac verificari la clinica stomatologica din Pitesti unde un copil de patru ani a intrat in coma dupa o anestezie, scrie Agerpres.

Solutii antice, tevi moderne: alternativa unei companii de stat din Romania la alimentarea cu apa

In urma cu cateva zile, o postare pe Facebook a devenit virala, dupa ce a scos la iveala solutia creativa a unei companii de stat pentru carpirea unei tevi importante de apa din Romania. in prima parte a zilei de ieri, Cristi Magurean a postat pe Facebook imaginea de mai jos insotita de un mesaj .

CALIN ILIE, PRESEDINTELE FEDERATIEI INDUSTRIEI HOTELIERE DIN ROMANIA: Ne dorim sprijinul statului pe partea de educatie si promovare

De patru ani incoace, turismul romanesc este pe un trend de crestere, a mai spus domnul Calin Ilie Antreprenorii din turism au nevoie, in primul rand, ca statul sa-si aduca aportul in acest sector prin promovarea Romaniei, mai mult decat prin realizarea unor investitii, sustine Calin Ilie, presedintele Federatiei Industriei Hoteliere din Romania.

Barbatii din Romania, crestere cu 25% la epilare definitiva cu laser in ultimul an

Interesul barbatilor din Romania pentru aspectul fizic a crescut semnificativ in ultimii ani. Pe langa deschiderea catre tratamente faciale, antiaging, ori de eliminare a tesutului adipos de pe abdomen, din ce in ce mai multi aleg sa scape de pilozitatea excesiva de pe corp prin epilare laser.

Probleme imense pentru pensionarii din Romania. Vechimea din cartile de munca, nula

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ce se anunta pentru acestia si de ce nu mai este valabila vechimea din cartea de munca? Problemele varstnicilor incep abia acum. Probleme pentru pensionari: vechimea din cartile de munca, nula Casa Nationala de Pensii Publice a angajat o firma care a scanat 80% din cartile de munca ale .

Primul Institut Guinot din Romania a fost deschis oficial in Bucuresti! Descopera experienta originala de frumusete pariziana!

GUINOT INSTITUT PARIS este prezent in Romania incepand de azi. In regim de franciza, primul Institut Guinot a fost lansat oficial in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor 116-122, si aduce, in premiera in tara noastra, experienta originala de beauty oferita de doctorii in frumusete Guinot.

Dana Budeanu le face praf pe miresele din Romania. Cum le-a jignit pe majoritatea (VIDEO)

De ceva vreme, Dana Budeanu a inceput un proiect vblog pe pagina sa de facebook, proiect in care cam da de pamant cu toata lumea. De curand a decis ca este momentul sa critice si o parte din traditiile nuntasilor de pe la noi. Dana Budeanu le face praf pe miresele din Romania in ultima .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )