Libnet.ro
UNICEF

09:15

UPDATE VIDEO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Adevărul Adevărul,
UPDATE VIDEO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Vremea rea continua sa faca prapad in Salaj. Dupa furtuna insotita de grindina ce a maturat marti municipiul Zalau, joi, ploile abundente au provocat inundatii in mai multe localitati. continuă pe Adevărul

FOTO Vreme rea face prapad in Salaj. Mai multe localitati sunt sub ape

Vremea rea continua sa faca prapad in Salaj. Dupa furtuna insotita de grindina ce a maturat marti municipiul Zalau, joi, ploile abundente au provocat inundatii in mai multe localitati.

Cod galben de vreme rea, in 13 judete. ANM a emis si o informare speciala pentru Bucuresti

Meteorologii sustin ca vremea se va mentine capricioasa in urmatoarele zile. Vor fi episoade cu fenomene extreme in 13 judete, iar pentru Bucuresti a fost emisa o informare speciala. ANM a emis o informare meteo de vreme rea valabila pentru 13 judete din tara. Meteorologii sustin ca de luni de la ora 16:00 si pana [] .

Cod galben de furtuni pentru 26 de judete si informare de vreme rea pana sambata

ANM a emis si o informare meteorologica de vreme rea valabila pentru toata tara. Aceasta a intrat in vigoare marti la ora 11:00 si expira sambata, la ora 10:00.

Alerta de vreme rea a fost extinsa: Se anunta vijelii, grindina si ploi torentiale. Cod galben pentru cea mai mare parte a tarii pana vineri dimineata

Vremea rea pune stapanire pe toata tara. Meteorologii au anuntat ca instabilitatea atmosferica se va mentine in majoritatea regiunilor tarii pana in 3 iunie. De joi la pranz, va fi in vigoare o avertizare Cod galben de ploi torentiale, descarcari electrice, vijelii si grindina in Maramures, Moldova, Transilvania, local in Muntenia si Dobrogea, precum si in zonele de deal si de munte.

Anuntul facut de fosta sotie a fondatorului Amazon. Ce face cu cea mai mare parte din avare in urma divortului

Fosta sotie a miliardarului american care a fondat compania Amazon,Jeff Bezos a declarat ce va face cu cea mai mare parte a averii ramase in urma divortului. La aproape sase luni dupa anuntarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2363 seconds )