Libnet.ro
UNICEF

11:45

Papa Francisc, asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures - FOTO, VIDEO

Adevărul Adevărul,
Papa Francisc, asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures - FOTO, VIDEO

Papa Francisc a fost asteptat de mai multe persoane la Aeroportul Targu Mures, Suveranul Pontif salutandu-le si zambindu-le. continuă pe Adevărul

Aeronava care il transporta pe Papa Francisc nu mai merge la Bacau. Va ateriza la Targu Mures

Programul Suveranului Pontif a fost modificat, din cauza conditiilor meteo, astfel ca aeronava care il va transporta pe Papa Francisc va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat pentru a doua zi a vizitei sale in Romania, relateaza Mediafax.

Viitura in judetul Alba. Echipajele ISU au salvat mai multe persoane

Mai multe persoane, inclusiv femei insarcinate, din patru localitati de pe Valea Sebesului au fost surprinse, sambata seara, de o viitura, fiind salvate de catre echipajele ISU Alba, in sprijinul carora au fo.

ASTAZI: Papa Francisc, asteptat la Sumuleu Ciuc si Iasi

ACTUALIZARE Comitetul Interministerial pentru Securitate Vizita Papa Francisc 2019 precizeaza ca 40. 000 de pelerini sunt prezenti, astazi, la evenimentele publice ale Sanctitatii Sale de la Sumuleu Ciuc ---- * ACTUALIZARE Oamenii prezenti pe Aeroportul Transilvania din Targu Mures, atat civili, cat si autoritati sau forte de ordine, s-au aratat extrem de emotionati de scurta vizita efectuata pe teritoriul judetului Mures de catre Papa Francisc. ----- Mii de credinciosi din toata tara, dar si de peste hotare il asteapta, astazi, pe Papa Francisc la Sumuleu Ciuc si la Iasi, unde Suveranul Pontif se va afla in cea de-a doua zi a vizitei sale in Romania.

Papa Francisc, asteptat la Cotroceni de GARDA DE ONOARE, oficiali de la Vatican si Comitetul de primire al Administratiei Przidentiale (FOTO, VIDEO)

Papa Francisc a ajuns la Bucuresti. Suveranul Pontif a fost intampinat la Aeroportul Otopeni de presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis. Ulterior, delegatia oficiala a pornit spre.

Avionul care il transporta pe Papa Francisc nu mai aterizeaza la Bacau din cauza vremii

Program de zbor al Papei Francisc a fost modificat in a doua zi de vizita in Romania, din cauza vremii. Astfel, aeronava care il va transporta va ateriza la Targu Mures, in loc de Bacau, asa cum era programat.

Papa Francisc in Romania: A doua zi a vizitei - va oficia Sfanta Liturghie la Sumuleu Ciuc, unde sunt asteptate sute de mii de persoane / Cod portocaliu de ploi torentiale in zona

Sambata, in cea de a doua zi a vizitei in Romania, Papa Francisc va merge la Sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc, unde va oficia Sfanta Liturghie la altarul aflat in saua muntelui Sumuleu, unde in fiecare an are loc marele pelerinaj de Rusaliile catolice. La eveniment sunt asteptati peste 300. 000 de pelerini, multi dintre ei din Ungaria, inclusiv presedintele Ader Janos. Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, statuia facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Sumuleu-Ciuc, cea mai mare de acest fel din lume si cu o vechime de peste 500 ani, va fi scoasa din biserica franciscana si va fi dusa la altarul de unde Papa va oficia Sfanta Liturghie. De la ora 17. 00, Papa se va afla la Iasi. 33 ANM a emis un cod portocaliu de averse torentiale ce vor cumula in jur de 35 l/mp, valabil pana la ora 10. 00 in mai multe localitati din Harghita, inclusiv in Miercurea Ciuc, unde se afla Sumuleu Ciuc. Papa Francisc urmeaza sa ajunga in Sumuleu Ciuc la ora 11. 27 Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat, sambata, pe Aeroportul din Targu Mures, Suveranul Pontif fiind intampinat de prefectul judetului Mures, Mircea Dusa. Suveranul Pontif va pleca de pe Aeroportul din Targu Mures spre Sumuleu Ciuc. VIDEO Papa Francisc la Bucuresti: Suveranul Pontif si Patriarhul Daniel au rostit rugaciunea Tatal nostru, in Catedrala Mantuirii Neamului / A mers cu papamobilul si a salutat multimea, in pofida ploii torentialeDe ce e considerat Papa Francisc un papa revolutionar/ Portretul celui de-al doilea Suveran Pontif care vine in Romania.

LIVE VIDEO TEXT Papa Francisc in Romania: A doua zi a vizitei - va oficia Sfanta Liturghie la Sumuleu Ciuc, unde sunt asteptate sute de mii de persoane / Cod portocaliu de ploi torentiale in zona

Sambata, in cea de a doua zi a vizitei in Romania, Papa Francisc va merge la Sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc, unde va oficia Sfanta Liturghie la altarul aflat in saua muntelui Sumuleu, unde in fiecare an are loc marele pelerinaj de Rusaliile catolice. La eveniment sunt asteptati peste 300. 000 de pelerini, multi dintre ei din Ungaria, inclusiv presedintele Ader Janos. Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, statuia facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Sumuleu-Ciuc, cea mai mare de acest fel din lume si cu o vechime de peste 500 ani, va fi scoasa din biserica franciscana si va fi dusa la altarul de unde Papa va oficia Sfanta Liturghie. De la ora 17. 00, Papa se va afla la Iasi. 14 Mii de oameni s-au strans deja la Sumuleu Ciuc, in asteptarea Papei, in pofida ploii08. 33 ANM a emis un cod portocaliu de averse torentiale ce vor cumula in jur de 35 l/mp, valabil pana la ora 10. 00 in mai multe localitati din Harghita, inclusiv in Miercurea Ciuc, unde se afla Sumuleu Ciuc. Papa Francisc urmeaza sa ajunga in Sumuleu Ciuc la ora 11. 27 Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat, sambata, pe Aeroportul din Targu Mures, Suveranul Pontif fiind intampinat de prefectul judetului Mures.

LIVE VIDEO TEXT Papa Francisc in Romania: A doua zi a vizitei - va oficia Sfanta Liturghie la Sumuleu Ciuc / Zeci de mii de oameni il asteapta deja, pe ploaie, pe Suveranul Pontif

Sambata, in cea de a doua zi a vizitei in Romania, Papa Francisc va merge la Sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc, unde va oficia Sfanta Liturghie la altarul aflat in saua muntelui Sumuleu, unde in fiecare an are loc marele pelerinaj de Rusaliile catolice. La eveniment sunt asteptati peste 300. 000 de pelerini, multi dintre ei din Ungaria, inclusiv presedintele Ader Janos. Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, statuia facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Sumuleu-Ciuc, cea mai mare de acest fel din lume si cu o vechime de peste 500 ani, va fi scoasa din biserica franciscana si va fi dusa la altarul de unde Papa va oficia Sfanta Liturghie. De la ora 17. 00, Papa se va afla la Iasi. 01 La fata locului sunt deja 40. 000 de oameni9. 14 Mii de oameni s-au strans deja la Sumuleu Ciuc, in asteptarea Papei, in pofida ploii08. 33 ANM a emis un cod portocaliu de averse torentiale ce vor cumula in jur de 35 l/mp, valabil pana la ora 10. 00 in mai multe localitati din Harghita, inclusiv in Miercurea Ciuc, unde se afla Sumuleu Ciuc. Papa Francisc urmeaza sa ajunga in Sumuleu Ciuc la ora 11. 27 Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat, sambata, pe Aeroportul din Targu Mures, Suveranul Pontif fiind intampinat de prefectul judetului Mures.

LIVE VIDEO TEXT Papa Francisc in Romania: Suveranul Pontif a ajuns cu papamobilul la Sumuleu Ciuc, unde oficiaza Sfanta Liturghie/ A mers cu papamobilul prin multime/ La Sumuleu sunt peste 85.000 de oameni/ Ploaia s-a oprit

Papa Francisc - aflat in cea de a doua zi a vizitei sale istorice in Romania - a ajuns sambata la Sanctuarul marian de la Sumuleu Ciuc si oficiaza Sfanta Liturghie la altarul aflat in saua muntelui Sumuleu, unde in fiecare an are loc marele pelerinaj de Rusaliile catolice. Acolo se afla peste 85. 000 de pelerini, multi dintre ei din Ungaria. La Sumuleu a plouat torential toata dimineata, iar ploaia s-a oprit cu putin inainte de sosirea Papei. Pentru prima data dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, statuia facatoare de minuni a Fecioarei Maria de la Sumuleu-Ciuc, cea mai mare de acest fel din lume si cu o vechime de peste 500 ani, a fost scoasa din biserica franciscana si dusa la altarul de unde Papa oficiaza slujba. De la ora 17. 00, Papa se va afla la Iasi. 41 A inceput Sfanta Liturghie oficiata de Papa Francisc, in limba italiana. 10 Papa Francisc a ajuns la Sumuleu Ciuc cu papamobilul construit la uzinele Dacia, din care a salutat multimea adunata pe tor trasel pana la Sanctuarul marian unde va avea loc slujba. in zona a incetat ploaia11. 01 Potrivit ultimei evaluari a Comitetului Interministerial pentru Securitate Vizita Papa Francisc 2019, la aceasta ora la Sumuleu Ciuc sunt peste 85. 000 de oameni. 00 Premierul Viorica Dancila a ajuns la Sumuleu Ciuc si urmeaza sa il intampine pe Papa Francisc. Dancila este insotita de ministrii Sorina Pintea, Eugen Teodorovici si de secretarul general al Guvernului Toni Grebla. 14 Mii de oameni s-au strans deja la Sumuleu Ciuc, in asteptarea Papei, in pofida ploii08. 27 Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat, sambata, pe Aeroportul din Targu Mures, Suveranul Pontif fiind intampinat de prefectul judetului Mures.

Papa Francisc, vizita istorica in Romania. Avionul in care se afla Suveranul Pontif a aterizat la Bucuresti (VIDEO)

UPDATE: Avionul in care se afla Papa Francisc a aterizat la Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, la ora 11. Adunity_86945 UPDATE: Papa Francisc, asteptat de sute de mii de oameni, este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )