Libnet.ro
UNICEF

00:07

Topul smartphone-urilor cu cea mai buna autonomie: bateria acestor telefoane tine ca pe vremuri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Topul smartphone-urilor cu cea mai buna autonomie: bateria acestor telefoane tine ca pe vremuri

Autonomia a fost, este si va fi pentru mult timp una dintre cele mai sensibile discutii cand vine vorba de alegerea unui nou smartphone. O data cu evolutia tehnologica, smartphone-ul a luat locul telefonului clasic, insa un aspect in toata aceasta. continuă pe Wall-Street Ro

Cea mai simpla reteta pentru pateu de ficat facut in casa. De ce se pune mai multa ceapa la calit

Pateul de ficat este un preparat supergustos indragit de o multime de romani. Adevarul va prezinta cea mai simpla si cea mai buna reteta pentru a obtine un pateu de ficat delicios.

Adevarul Live, ora 11.00. Bea apa! Asculta muzica buna! Ramai liber! Cea mai frumoasa cale de a invinge rutina

Cand ai dansat ultima oara fara macar sa te gandesti la felul in care esti vazut de ceilalti? Cand ai dansat ultima oara pentru tine? Coregrafii Oana Neagu Waana) si Alexandru Ciule Cypher) vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre cea mai frumoasa forma de libertate dansul si despre cum si, mai ales, unde o poti valorifica.

Euro NCAP: Volvo XC90, cea mai sigura masina. Vezi TOP-ul 2015 al celor mai rezistente masini in caz de accident! VIDEO

Euro NCAP, organismul european independent care se ocupa cu testarea la impact si clasificarea masinilor noi, a dat publicitatii topul anual al celor mai sigure automobile din fiecare clasa. Cu un punctaj de 97% in ceea ce priveste protectia adultilor in caz de accident, SUV-ul premium Volvo XC90 ocupa primul loc in clasamentul anului 2015.

Teledisko, club de noapte pentru doi: cu ce este dotata cea mai mica discoteca din lume VIDEO

Teledisko se numeste cea mai mica discoteca din lume, lansata de compania de telefonie Deutsche Telekom. Ineditul club de noapte a fost amenajat intr-o cabina telefonica din Berlin, capitala Germaniei, si inauntru se pot distra numai doua persoane in acelasi timp.

Victor Ponta, despre perioada USL: Cea mai frumoasa amintire a mea de la Iasi este din 24 Ianuarie 2012. Ce vremuri insorite

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL, Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

Ponta posteaza o fotografie alaturi de Antonescu, din 24 ianuarie 2012: Cea mai frumoasa amintire de la Iasi

Fostul premier Victor Ponta a postat, duminica, pe pagina sa de Facebook, o fotografie in care apare alaturi de fostul lider al PNL Crin Antonescu, prinsi intr-o Hora a Unirii, din 24 ianuarie 2012, el comentand ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a sa de la Iasi.

Cea mai frumoasa si scumpa camera ultrarezistenta e creata de Leica

Exista multe camere foto ce se mandresc cu un nivel sporit de rezistenta la intemperii, dar Leica s-ar putea sa o fi anuntat oficial pe cea mai frumoasa si scumpa dintre ele. Cei de la Leica nu lanseaza deseori noi modele de camere foto, iar cand o fac, prefera sa nu se distanteze semnificativ de [].

Vivaldi, Unicredit: Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata crestere economica din regiune

Romania face parte din plutonul tarilor cu cea mai ridicata rata a cresterii economice din regiune, ceea ce face ca investitiile sa poata fi considerate atractive, a declarat Carlo Vivaldi, seful operatiunilor Unicredit din Europa Centrala si de Est in cadrul conferintei Euromoney, desfasurate in Viena. In genere, tara noastra a fost apreciata de vorbitorii straini prezenti la conferinta ca avand un mediu economic stabil si atractiv pentru investitori.

Statul Islamic a distrus cea mai veche manastire crestina din Irak

Imagini obtinute prin satelit de Associated Press au confirmat ca cea mai veche manastire crestina din Irak, ridicata acum peste 1. 400 de ani, a fost distrusa de reteaua terorista Stat Islamic, in campania gruparii de a eradica siturile arheologice si religioase considerate eretice.

Iohannis, despre alegerea primarilor in doua tururi: E o idee foarte buna. Partidele sa gaseasca cea mai inteleapta solutie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, la Iasi, ca ideea alegerii primarilor in doua tururi de scrutin este una foarte buna, insa se pune intrebarea daca legea mai poate fi schimbata cu atat de putin timp inaintea alegerilor si daca partidele pot ajunge la un consens pe aceasta problema.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )