Libnet.ro
UNICEF

12:45

Topul statelor unde pleaca cele mai multe alimente, bauturi si tigari din Romania

B1 B1,
Topul statelor unde pleaca cele mai multe alimente, bauturi si tigari din Romania

Datele Institutului National de Statistica releva o situatie ingrijoratoare: exporturile romanesti depind de un numar foarte mic de tari. Circa 70% din exporturile Romaniei pe teritoriul UE. continuă pe B1

Carlas Dreams, cele mai multe premii la Media Music Awards

Formatia Carlas Dreams a castigat cele mai multe premii - sapte, joi seara, la gala Media Music Awards, care a strans 40. 000 de fani in Piata Mare din Sibiu, informeaza Agerpres.

Lista castigatorilor Media Music Awards 2016: Carlas Dreams si Andra au castigat cele mai multe trofee

Media Music Awards 2016, singura gala de premii muzicale din Romania acordate pe baza difuzarilor radio-TV, si-a desemnat castigatorii, iar Andra si Carlas Dreams sunt artistii anului in Romania. Decernarea premiilor de anul acesta i-a adus Andrei patru trofee, iar Carlas Dreams a cucerit sapte din cele 18 premii.

Marile gauri negre ale economiei. Topul companiilor de stat care au cele mai mari pierderi. Sumele tocate pentru a tine in viata mamutii sunt ametitoare

Multi dintre gigantii industriali sunt acum in faliment si nimeni nu raspunde pentru pagubele produse. Cauzele acestui dezastru economic sunt mai multe, dar in toate situatiile exista un numitor comun.

TripAdvisor a desemnat cel mai bun muzeu din lume in 2016: ce tara din Europa are cele mai multe muzee intrate in top

Folosind un algoritm care a luat in considerare numarul vizitatorilor si evaluarile facute de acestia in ultimele 12 luni, TripAdvisor. com, cel mai mare site de calatorii din lume, a realizat topul celor mai bune muzee in 2016.

Ancheta in judetul Dambovita dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara (VIDEO)

Ancheta in judetul Dambovita! Autoritatile au intrat in alerta dupa ce elevi de la mai multe scoli din orasul Moreni au ajuns la spital cu simptome de toxiinfectie alimentara, informeaza B1.

Cele mai frumoase rochii prezentate la New York Fashion Week

La New York Fashion Week s-au prezentat, pe langa creatii nonconformiste si, considerate de multi, ciudate, si outfituri obisnuite, cum este cazul rochiilor pe care le poti purta la evenimentele speciale, fara sa pari o fashionista neinteleasa. Iata cele mai frumoase modele prezentate.

Benzinarie construita de LukOil intr-un parc-monument istoric din Resita. Mai multe ONG-uri au initiat un protest

Mai multe ONG-uri din Resita au semnat o scrisoare deschisa prin care cer primarului orasului sa blocheze ridicarea unei statii de carburnati care se va construi pe suprafata parcului ce adaposteste Muzeul de Locomotive.

Este haos in mai multe orase din tara, odata cu protestele transportatorilor. Se circula extrem de greu

Este haos in mai multe orase din tara, odata cu protestele transportatorilor. La Brasov a fost blocata soseaua de centura, dupa zeci de tiruri au iesit in trafic si au circulat cu 20 de kilometri.

Cele mai vechi carlige de pescuit au fost descoperite intr-o pestera de pe o insula japoneza

Arheologii au gasit cele mai vechi carlige de pescuit din lume, intr-o pestera de pe insula japoneza Okinawa. Cele doua carlige dateaza de acum aproximativ 23 de mii de ani si au fost, se pare, confectionate din cochilii de melci de mare, iar acestea erau insotite si de alte relicve, potrivit unor documente.

TOP cele mai bogate orase din lume: de ce merita sa le vizitezi si cat te costa sa ajungi aici

Cele mai bogate orase din lume au fost dezvaluite de compania de consultanta Arcadis, potrivit Business Insider . Iata care sunt acestea si de ce sa le vizitezi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )