Libnet.ro
UNICEF

15:00

Topul tarilor cu cele mai mari rezerve de aur din lume

România Liberă România Liberă,
Topul tarilor cu cele mai mari rezerve de aur din lume

Bancile centrale au cumparat cu aproape o treime mai mult aur, adica 118 tone in trimestrul al doilea al anului, a anuntat Consiliul Mondial al Aurului. Cea mai notabila crestere a fost inregistrata de Rusia, tara care din luna februarie a urcat doua locuri in topul tarilor cu cele mai mari rezerve de aur. continuă pe România Liberă

Vezi aici topul tarilor cu cele mai mari rezerve de aur

Bancile centrale au achizitionat 118 tone de aur in trimestrul al doilea al anului, ceea ce reprezinta o crestere cu 28%, potrivit Consiliului Mondial al Aurului. in mai 2014, Banca Centrala Europeana si alte.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost lasat sa intre in Dubai, fiind suspectat ca practica magia neagra

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, Rolf Buchholz, nu a fost lasat sa intre in Dubai, desi avea o reprezentatie de sustinut intr-un club de noapte din emiratul arab, scrie BBC News. Germanului, cu.

O vacanta pentru suflet, corp si minte! Top 10 cele mai luxoase centre SPA din intreaga lume!

O vacanta la un centru spa este o experienta pe care trebuie sa o incerci macar o data, intrucat are numeroase beneficii atat asupra sanatatii, cat si din punct de vedere al frumusetii. Asadar, iata in continuare cele 10 centre spa care anul acesta au castigat competitia World Luxury Hotel Awards!.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autoritatile din Dubai si acuzat ca practica magia neagra

Germanul Rolf Buchholz, considerat a fi barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, a fost refuzat, duminica, de oficialii vamali din Dubai sa intre in acest emirat, deoarece autoritatile au considerat ca reprezinta un risc de securitate, relateaza Russia Today.

Cat de repede isi pierd calitatile nutritive unele dintre cele mai consumate alimente

Unele din cele mai intalnite alimente din camara, care au un termen de valabilitate mare, cum sunt conservele de pasta de tomate sau cartofii, isi pierd savoarea si calitatile nutritive mai repede decat ne-am fi imaginat.

Madonna a implinit 55 de ani! Iata cele mai spectaculoase schimbari de stil din cariera!

Madonna a implinit ieri 55 de ani, iar milioane de fani au sarbatorit-o in intreaga lume. Regina Muzicii Pop are la activ o cariera impresionanta marcata de o multitudine de schimbari de stil. Iata cateva dintre cele mai interesante.

Ele sunt cele mai in voga vedete TV din Romania pe internet

Facebrands a realizat topul celor mai in voga vedete din Romania, bazat pe numarul de fani de pe Facebook si pe numarul de cautari realizate dupa numele lor pe Google, in perioada ianuarie-iulie 2014. Iata cine figureaza in clasament.

Comisia de Informatii SUA: Ne aflam in fata unor amenintari teroriste mai mari decat cele dinaintea atentatelor din 9/11

Extinderea pericolului reprezentat de SIIL Statul Islamic Irakian si Levant) si de alte grupari teroriste din lume pozitioneaza Statele Unite ale Americii in fata unei si mai mari mari amenintari decat cea.

Conexiunile la Internet nu tin pasul: vitezele de incarcare ale celor mai mari site-uri de eCommerce, in scadere cu 22%

Aparent, daca ai un business de top in domeniul eCommerce, renteaza sa fii lent. Cu exceptia Amazon. Timpii de incarcare pentru primii cei mai mari 2000 de retaileri online s-au redus cu 22% in ultimul an, conform unui studiu facut public de furnizorul.

Complexul Energetic Hunedoara: pierderi de 6 ori mai mari in S1

Complexul Energetic Hunedoara a inregistrat pierderi de 6,1 ori mai mari in primele sase luni ale anului fata de perioada similara a anului trecut, la 167,47 milioane lei 37,5 milioane de euro), iar afacerile au scazut cu 10%, conform datelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )