Libnet.ro
UNICEF

12:30

Topul tarilor europene cu cei mai fericiti oameni. Romania, in coada clasamentului

Hotnews Hotnews,
 Topul tarilor europene cu cei mai fericiti oameni. Romania, in coada clasamentului

Belgia, Olanda, Austria si Finlanda sunt tarile din Uniunea Europeana cu cei mai fericiti oameni. Romania se afla in coada clasamentului, alaturi de Letonia, Bulgaria, Croatia si Lituania, potrivit unor date publicate joi de Eurostat. continuă pe Hotnews

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

Romania, in topul tarilor UE cu cele mai putine autovehicule furate

Tarile membre UE cu cele mai putine autovehicule furate in perioada 2015-2017 au fost Danemarca patru la 100. 000 de locuitori) si Romania 15 la 100. 000 de locuitori).

Business report: Avertisment de la BNR: 10 banci din Romania risca sa dispara; Topul pensiilor de serviciu din MAI: 11 oameni au luat peste 20.000 de lei brut in iulie; Comoara de la malul Marii Negre care ar putea imbogati Romania, dar autoritatile o la

Romania pierde inca o investitie importanta! Un urias grup german a renuntat la fabrica. Fast fashion pe romaneste. Sau despre marketingul hainelor de lux accesibile.

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

Zodia cu cei mai periculosi criminali din Romania. Datele au fost culese direct de la Politia Romana

Zodia sub care se afla si care i-ar influenta pe cei mai periculosi criminali din Romania e una neasteptata. Persoanele care obisnuiesc sa verifice cu regularitate ce le mai rezerva astrele pe viitor nu se vor bucura sa afle despre ce nativi este vorba. in mod surprinzator, datele au fost facute publice chiar de catre .

Unul dintre cei mai cunoscuti goalkeeperi din lume a revenit la antrenamente, dupa ce a suferit un infarct

Considerat printre cei mai buni portari din fotbalul modern, Iker Casillas a revenit la antrenamente, la aproximativ jumatate de an, dupa ce a suferit un infarct.

Bonduelle Scoala Altfel. Masa Altfel sau cum legumele devin cei mai buni prieteni ai copiilor

Bonduelle este recunoscut la nivel mondial ca un brand ce-si propune nu doar sa atinga noi standarde de excelenta, ci sa imbunatateasca semnificativ, prin produsele sale, calitatea vietii oamenilor. Acest lucru a fost confirmat si de studiul de piata realizat in 2019 de Ipsos Romania care plaseaza Bonduelle printre cele mai de incredere, dinamice branduri, in ultimele 5 editii. Bonduelle a demonstrat ca poate face dintr-un brand un Superbrand, dar si din mici eroi, o clasa de supereroi.

Ilie Nastase, sfat pentru Cosmin Contra inaintea meciului cu Suedia: Sa bagam cei mai in forma jucatori

Mai sunt putine zile pana la meciul cu Suedia din preliminariile EURO 2020, partida pe care nationala Romaniei este condamnata sa o castige pentru a ramane in cursa de calificare la turneul final.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )