Libnet.ro
UNICEF

12:30

Zodia cu cei mai periculosi criminali din Romania. Datele au fost culese direct de la Politia Romana

Playtech Playtech,
Zodia cu cei mai periculosi criminali din Romania. Datele au fost culese direct de la Politia Romana

Zodia sub care se afla si care i-ar influenta pe cei mai periculosi criminali din Romania e una neasteptata. Persoanele care obisnuiesc sa verifice cu regularitate ce le mai rezerva astrele pe viitor nu se vor bucura sa afle despre ce nativi este vorba. in mod surprinzator, datele au fost facute publice chiar de catre . continuă pe Playtech

Digi24: Lista Most wanted. Cine sunt cei mai cautati si mai periculosi oameni din lume

Nu se atingea niciodata de telefoane mobile, nu a avut nicio casa permanenta, un informator i-a furat lenjeria intima la un moment dat, iar ultimele sale momente au fost povestite de Donald Trump. Chiar daca titlul de cel mai cautat om de pe planeta nu exista, nu ar fi gresit sa spunem ca Abu-Bakr al Baghdadi, omul care a condus un stat primitiv si rudimentar in Orientul Mijlociu, un stat implicat in sclavie, tortura, executii difuzate in direct si violente teroriste in aproape 40 de tari l-a detinut in tot acest timp. Moartea sa a lasat ISIS fara lider si lista celor mai cautati criminali fara un numar unu. Cine ar putea sa-i ia locul in acest groaznic top? The Guardian ii inventariaza pe cei mai periculosi si cautati criminali din intreaga lume.

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Unul dintre cei mai cunoscuti goalkeeperi din lume a revenit la antrenamente, dupa ce a suferit un infarct

Considerat printre cei mai buni portari din fotbalul modern, Iker Casillas a revenit la antrenamente, la aproximativ jumatate de an, dupa ce a suferit un infarct.

Topul tarilor europene cu cei mai fericiti oameni. Romania, in coada clasamentului

Belgia, Olanda, Austria si Finlanda sunt tarile din Uniunea Europeana cu cei mai fericiti oameni. Romania se afla in coada clasamentului, alaturi de Letonia, Bulgaria, Croatia si Lituania, potrivit unor date publicate joi de Eurostat.

Defrisarile ilegale din Romania, criticate de Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio este alaturi de cei care au protestat duminica in Bucuresti si mai multe orase din tara impotriva defrisarilor ilegale din Romania! Iata aici detaliile! .

Carmen Bruma, premiata la o gala importanta din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea

Carmen Bruma si Adina Halas au fost primele asistente TV din Romania. La mai bine de un deceniu distanta, cele doua au ajuns alti oameni, cu alte ocupatii. Dintre ele, Carmen Bruma a fost premiata, miercuri seara, la Gala Performantei si Excelentei 2019, un eveniment important din Romania. Cum a aparut sotia lui Mircea Badea? .

E LEGE! Cu cat va CRESTE PENSIA in functie de anul PENSIONARII. BANI mai MULTI pentru PENSIONARII din ROMANIA

Cu cat creste pensia in functie de anul in care te-ai pensionat. Bani mai multi de la 1 ianuarie 2020 pentru acesti romani Vesti bune pentru soferii romani! De la 1 ianuarie 2020 cresc pensiile.

Veste proasta pentru pensionarii din Romania. Ludovic Orban anunta un deficit-record la Fondul de Pensii

Ludovic Orban le da o veste proasta pensionarilor din Romania. Premierul Romaniei anunta ca in loc de excedentul anuntat de Viorica Dancila la Fondul de Pensii, in realitate acesta ar inregistra un deficit de 2 miliarde de lei. El a precizat ca a primit informatia de la ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. Ludovic Orban anunta .

Asociatia Forestierilor din Romania si PEFC Romania au parafat un protocol de colaborare

Asociatia Forestierilor din Romania ASFOR) si PEFC Romania - Programul pentru Aprobarea Certificarii Forestiere au parafat un protocol de colaborare, prin care se va urmari promovarea Sistemului de Certificare Forestiera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )