Libnet.ro
UNICEF

17:15

Topul zonelor in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Capitala este pe locul I, urmata de judetele Cluj si Sibiu

Adevărul Adevărul,
Topul zonelor in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Capitala este pe locul I, urmata de judetele Cluj si Sibiu

Capitala se mentine in topul zonelor cu o larga raspandire a noului coronavirus, in Bucuresti fiind depistate, in ultimele 24 de ore, 1. 274 de cazuri, conform datelor GCS. Pe locul II se afla judetul Cluj cu 601 de noi imbolnaviri, iar pe locul III judetul Sibiu cu 426 de cazuri noi. continuă pe Adevărul

Peste 900 de noi cazuri de COVID-19 in ultimele 24 de ore in Capitala Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri noi

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus - peste 900 - sunt raportate in continuare in Capitala. Topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore este deschis de Brasov, Cluj si Hunedoara, care au peste 400 de cazuri.

LIVEBLOG Black Friday 2020 - Ne pregatim de vineri 13, ziua cu cele mai multe reduceri din an

Black Friday este cel mai important eveniment de vanzari din an si in 2020 are loc pe 13 noiembrie in Romania, desi multe magazine au furat deja startul. Aici vom reuni in cursul zilei de maine cele mai importante reduceri si noutati.

Romania si Bulgaria, pe lista tarilor UE care vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 (ONG)

UE nu e pe traiectoria atingerii reducerii cu 55% a emisiilor de gaze cu efect de sera pana in 2030, conform recomandarii Comisiei Europene CE), a avertizat ONG-ul Ember, aratand ca mai multe state au ramas in urma, inclusiv Bulgaria si Romania. Tarile despre care se estimeaza ca vor avea cele mai murdare sisteme energetice in 2030 trebuie sa faca si cele mai mari progrese pentru a se putea atinge tinta, scrie Balkan Green Energy News, citat de Rador.

Si-a dat sotia in judecata ca i-a facut copii urati, iar o tanara parintii pentru ca nu e frumoasa. Cum arata oamenii care au pornit cele mai bizare procese

In categoria motivelor socante pe care le-au auzit judecatorii in viata lor se afla si imaginea unor persoane apropiate care nu era in stantardele altora. Un barbat si-a dat sotia in judecata pentru ca i-a facut copii urati, iar o tanara a ajuns in fata magistratilor cu o problemaaparte parintii ei nu au facut-o .

Judetele care au inregistrat miercuri cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Cluj este pe locul II, iar Timis pe locul III. Judetul Sibiu inregistreaza cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19 in ultimele 14 zile- 7,19.

Care sunt judetele care au inregistrat joi cele mai multe cazuri noi de infectari cu SARS-CoV-2

Bucurestiul este si astazi pe primul loc la numarul de infectari cu noul coronavirus. Judetul Brasov este pe locul II, iar Clujul, pe locul III. in Capitala insa rata de infectare a scazut sub 5 la mie, in timp ce, in Sibiu a ajuns la 7,4 la mia de locuitori.

Victor Armaselu, Samsung Romania, despre Black Friday: Este perioada cu cele mai mari vanzari din an, inclusiv pentru noi

Am vorbit cu Victor Armaselu de la Samsung Romania despre cum cel mai mare eveniment de vanzari a ajuns in Romania sa se intinda pe o luna intreaga, care sunt produsele cele mai cautate in aceasta perioada si ce categorii de produse vor avea reduceri din partea gigantului sud-coreean.

INS: Cartofii si chiriile, printre cele mai mari cresteri de preturi. Topul scumpirilor in octombrie

Cele mai recente date ale Institutului National de Statistica INS) arata ca rata anuala a inflatiei a coborat la 2,2% in octombrie, fata de 2,5%, cat era in septembrie. Marfurile alimentare s-au scumpit cu.

Cele mai cautate joburi in octombrie

Cuvintele cheie cel mai frecvent folosite de cei care si-au cautat joburi in online au fost sofer, inginer, contabil, manager, asistent medical sau consilier juridic. Agent vanzari si asistent vanzari au fost alte doua expresii cheie care au inregistrat mii de cautari in ultima luna, arata platforma eJobs.

STUDIU EJOBS: Sofer, inginer, contabil, manager si asistent medical au fost cuvintele cele mai cautate de candidati

Aproape 150. 000 de romani au cautat in luna octombrie un loc de munca pe www. eJobs. ro, cea mai mare platforma de recrutare din Romania. Cuvintele cheie cel mai frecvent folosite de acestia au fost sofer, inginer, contabil, manager, asistent medical sau consilier juridic. Agent vanzari si asistent vanzari au fost alte doua expresii cheie care au inregistrat mii de cautariin ultima luna.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2555 seconds )