Libnet.ro
UNICEF

15:00

Topul zonelor din Romania in care noul coronavirus face ravagii. Capitala ramane pe primul loc

Adevărul Adevărul,
Topul zonelor din Romania in care noul coronavirus face ravagii. Capitala ramane pe primul loc

Capitala se mentine in topul zonelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-CoV-2. Concret, in Bucuresti au fost depistate in ultimele 24 de ore 114 de noi infectari. continuă pe Adevărul

Topul zonelor din Romania in care noul coronavirus face ravagii. Capitala, din nou pe primul loc

Capitala a revenit in topul zonelor cu cele mai multe infectari noi cu virusul SARS-CoV-2, dupa ziua de 1 septembrie cand a fost surclasata de judetul Iasi. in Bucuresti au fost depistate in ultimele 24 de ore 197 de noi infectari. Pe locul 2 de afla judetul Bacau cu 115 de noi infectari, iar pe locul 3 judetul Bihor cu 64 de noi cazuri.

Locul de vis din Romania care nu e pe internet. in ce judet se afla si ce poti vedea aici

In Romania inca exista locuri parca atinse dedivinitate, nedescoperite in totalitate. Multe dintre ele au radacini seculare, atat ca existenta fizica, cat si ca mit in folclorul romanesc. Printre aceste locuri unice in lume, se afla si o locatie numita Focul Viu de la Lopatari. Locul de vis din Romania care nu e pe internet .

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, pe care raman Bucurestiul si 13 judete Amenzi de pana la 25.000 de euro pentru nerespectarea regulilor impuse de autoritatile germane

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, joi, ca autoritatile Germaniei au actualizat lista zonelor de risc din Romania, cu intrare in vigoare de miercuri. Daca judetele Gorj si Neamt au fost retrase de.

1.298 de noi imbolnaviri si 40 de decese in ultimele 24 de ore, ca urmare a infectarii cu noul coronavirus. 519 pacienti se afla la Terapie Intensiva

Bilantul total al persoanelor confirmate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, miercuri, la 89. 891de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 1. 298de noi imbolnaviri din 26. 543de teste efectuate. in acelasi timp sunt inregistrate 3. 721 dedecese, din care 40 in ultimele 24 de ore. Numarul pacientilor internati la Terapie intensiva a ajuns la 519.

Doua judete din Romania, scoase de Germania de pe lista zonelor de risc

Germania a actualizat lista zonelor de risc din Romania, iar judetele Gorj si Neamt au fost retrase de pe aceasta lista. La acest moment, alaturi de Capitala, 13 judete din Romania se afla in continuare pe aceasta lista. Persoanele care s-au aflat intr-una din zonele de risc oricand in ultimele 14 zile inainte de sosirea in Germania sunt obligate sa se autoizoleze pentru 14 zile.

Judetele in care s-au inregistrat cele mai multe infectari cu noul coronavirus. Crestere alarmanta in Bacau

256 de infectari cu noul coronavirus au fost raportate pana astazi, in Romania, iar 39. 275 de pacienti au fost declarati vindecati. in ultimele 24 de ore, Bacaul a inregistrat cele mai multe cazuri noi de.

Cum ar putea vota miile de romani infectati cu noul coronavirus la alegerile locale. Dr. Alexandru Rafila: Mi se pare cel mai sigur

Dr. Alexandru Rafila, reprezentantulOrganizatiei Mondiale a Sanatatii OMS) in Romania, e de parere ca pana in data de 27 septembrie, cand se vor desfasura alegerile locale, Autoritatea Electorala si guvernul trebuie sa gaseasca solutii pentru a asigura dreptul la vot al persoanelor infectate cu noul coronavirus.

Nou focar de COVID-19 la o fabrica din Romania: 24 angajati din 75 testati pozitiv

Un focar de COVID-19 a fost depistat la o fabrica din satul Macau, comuna clujeana Aghires. 24 angajati din 75 au fost infectati cu noul coronavirus, iar fabrica a fost inchisa.

Soc in lumea fotbalului! Neymar a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Care e starea brazilianului

Temerile oficialilor de la PSG au fost confirmate. Neymar jr. a fost astazi testat pozitiv cu noul coronavirus, anunta jurnalistii de la LEquipe. la fel ca si alti trei colegi ai sai de la campioana Frantei. Leandro Paredes si Angel Di Maria sunt ceilalti jucatori depistati pozitiv. Din primele informatii oferite de sursa citata, cei .

inca un medic infectat cu noul coronavirus a murit. Lucra la clinica de hematologie din Mures

A murit medicul din Mures, care era infectat cu noul coronavirus si pentru care fusese adusa plasma cu elicopterul, intr-o incercare disperata de a i se salva viata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )