Libnet.ro
UNICEF

13:00

Topului National al Firmelor Private din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Topului National al Firmelor Private din Romania

Consiliul National al IMM-urilor din Romania CNIPMMR) a organizat ieri, pe bur2 noiembrie, cea de-a 26-a editie a Topului National al Firmelor Private din Romania, cel mai mare eveniment de recunoastere a meritelor antreprenorilor prin promovarea celor mai performante intreprinderi din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Iohannis: Statul de drept este un bun public

Presedintele Klaus Iohannis a transmis astazi un mesaj in cadrul deschiderii celei de-a XXVI-a editii a Topului National al Firmelor Private din Romania, subliniind ca mediul de afaceri, cat si intreaga societate romaneasca, pot beneficia enorm de pe urma unui cadru legislativ eficient, insotit de institutii puternice si independente, iar statul de drept este un bun public, in timp ce sanatatea mediului de afaceri depinde in mod esential de stabilitatea si predictibilitatea regulilor jocului.

Volkswagen inaugureaza primul concept store din Romania

Volkswagen inaugureaza primul concept store auto din Romania, la parterul mall-ului Plaza Romania din Bucuresti.

Ce vor sa munceasca tinerele intre 14 si 19 ani din Romania: 13,7 % aleg Jandarmeria

Un studiu realizat de LOreal arata ce aspiratii au tinerele din Romania atunci cand vine vorba despre cariera si in ce masura sunt acestea interesate de o cariera in stiinta.

Unul dintre cei mai ravniti milionari din Romania a pus mana pe o bunaciune! Imagini inedite cu fostul sot al unei stiriste, cu copilul si iubita in parc

Fostul sot al unei cunoscute prezentatoare TV, unul dintre cei mai ravniti barbati din Romania, a pus mana pe o tanara bunaciune. La cativa ani de la divortul de stirista, timp in care ea s-a afisat.

Sweet Bunny. Secretara unei cunoscute universitati din Romania a filmat un clip deocheat chiar la locul de munca. Cum a fost prinsa

SWEET BUNNY a ajuns rapid in atentia romanilor. Una dintre secretarele unei facultati din Romania a devenit subiect de discutie studenteasca dupa ce a fost recunoscuta intr-un film pentru adulti, publicat.

Secretara unei cunoscute universitati din Romania a filmat un clip deocheat chiar la locul de munca. Cum a fost prinsa

Una dintre secretarele unei facultati din Romania a devenit subiect de discutie studenteasca, dupa ce a fost recunoscuta intr-un film pentru adulti, publicat pe unul dintre cele mai cunoscute portaluri de.

Record la o licitatie din Romania. Pretul incredibil cu care s-a vandut un tablou a lui Grigorescu

Tabloul Tarancuta cu basma alba de Nicolae Grigorescu a stabilit un record pe piata de arta din Romania. Opera a fost adjudecata contra sumei de 340. 000 de euro la Licitatia de Toamna - Top 100 Mari.

Caz incredibil in justitia din Romania. Magistratii din Ploiesti au judecat un caz gresit

Caz incredibil in justitia din Romania. Magistratii din Ploiesti au judecat un caz gresit. in loc sa solutioneze moartea unui baiat de nouaani, gasit langa o sonda petroliera din Prahova, au.

Valoarea pietei postale din Romania ajunge la 2,8 miliarde

Valoarea totala a pietei serviciilor postale din Romania s-a ridicat, in 2017, la 2,8 miliarde de lei, in crestere cu 8% fata de anul anterior, releva datele Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), publicate astazi.

Principala problema de sanatate din Romania: 60% din cauzele de deces sunt bolile cardiovasculare

In Romania, mortalitatea prin boli cardiovasculare este de trei ori mai mare decat cea provocata de cancer. In timp ce in Uniunea Europeana datele arata ca 46% din decese sunt provocate de bolile cardiovasculare BVC), in Romania acest procentaj ajunge.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )