Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ce vor sa munceasca tinerele intre 14 si 19 ani din Romania: 13,7 % aleg Jandarmeria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce vor sa munceasca tinerele intre 14 si 19 ani din Romania: 13,7 % aleg Jandarmeria

Un studiu realizat de LOreal arata ce aspiratii au tinerele din Romania atunci cand vine vorba despre cariera si in ce masura sunt acestea interesate de o cariera in stiinta. continuă pe Wall-Street Ro

Un baiat de 12 ani, din Dambovita este cautat de Politie. Apelul disperat al familiei

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Dambovita desfasoara activitati de cautare a unui minor de 12 ani, din Selaru, care, in urma cu o zi a plecat voluntar de la domiciliu si nu a.

Tanar de 19 ani injunghiat in urma unui conflict. A fost preluat de uregenta de elicopterul SMURD

Un tanar de 19 ani a fost grav ranit, vineri dupa-amiaza, in localitatea Ramnicu de Jos din judetul Constanta, dupa ce a fost injunghiat de mai multe ori de un barbat. La fata locului s-a deplasat elicopterul SMURD, care l-a transportat pe ranit la spital.

O fata de 12 ani din Galati i-a trimis unui tanar imagini erotice pe internet. Nu se astepta la ce a urmat

Un tanar de 18 ani, cercetat pentru pornografie infantila si santaj, a fost plasat in arest la domiciliu de magistratii Tribunalului Galati, se arata intr-un comunicat de presa transmis marti de DIICOT -.

Familiile care locuiau n blocul din Sectorul 5 care a ars vor primi locuinte n blocurile Primariei Bucuresti din Piata Natiunilor Unite

Familiile care au ramas pe drumuri dupa ce blocul in care locuiau in Sectorul 5 a luat foc vor primi de la Primarie locuinte de necesitate in blocurile municipalitatii din Piata Natiunilor Unite, in baza unor contracte de inchiriere, s-a stabilit la intalnirea de miercuri a viceprimarului Aurelian Badulescu cu locatarii imobilului.

Un batran de 91 de ani din Italia a persecutat ani la randul o ingrijitoare romanca. Barbatul a ajuns la inchisoare si

Un italian in varsta de 91 de ani pe nume Giovanni Libia a primit un an de inchisoare dupa ce a persecutat o ingrijitoare romanca. in perioada 2011-2014, femeia a lucrat pentru el, la resedinta acestuai din Ca.

Un batran de 91 de ani din Italia a persecutat ani la randul o ingrijitoare romanca. Barbatul a ajuns la inchisoare si are sa ii plateasca femeii daune de zeci de mii de euro

Un italian in varsta de 91 de ani pe nume Giovanni Libia a primit un an de inchisoare dupa ce a persecutat o ingrijitoare romanca. in perioada 2011-2014, femeia a lucrat pentru el, la resedinta acestuai din Ca.

Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit doi ani, din 2026

Ion Lungu, AFEER: Oprirea reactorului 1 de la Cernavoda va provoca probleme doar daca nu se va face nimic pentru inlocuirea cantitatii de energie produsa de acesta Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit timp de doi ani, incepand din 2026, pentru lucrari de tehnologizare, acestea urmand sa prelungeasca durata sa de functionare cu 30 de ani, dupa cum a declarat, ieri, Romeo Urjan, seful Directiei Tehnice si de Retehnologizare din cadrul Nuclearelectrica, citat de Agerpres.

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )