Libnet.ro
UNICEF

20:00

Toshiba, pe pierderi, din cauza vanzarilor slabe de televizoare si PC-uri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Toshiba, pe pierderi, din cauza vanzarilor slabe de televizoare si PC-uri

Producatorul japonez de echipamente electronice Toshiba Corp. a inregistrat pierderi in primul trimestru fiscal, din cauza vanzarilor slabe de televizoare si PC-uri. continuă pe Ziarul Bursa

Toshiba a inregistrat pierderi

Producatorul japonez de echipamente electronice Toshiba Corp a inregistrat pierderi in primul trimestru din cauza vanzarilor slabe de televizoare si PC-uri, o noua problema pentru directorul general care, in paralel, trebuie sa imbunatateasca guvernanta dupa un scandal contabil, transmite Reuters.

Ungaria decreteaza STARE DE URGENTA, din cauza valului de imigranti

Guvernul ungar a decretat, marti, stare de criza din cauza imigratiei in masa, in doua judete din sudul Ungariei, informeaza Mediafax. Anuntul a fost facut a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, citat de MTI.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a murit luni seara din cauza unor afectiuni cardiace (VIDEO)

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a incetat din viata luni seara, la varsta de 65 de ani, informeaza B1 TV. in cursul zilei de luni, politicianul a fost transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni .

Surse: Corneliu Vadim Tudor, transportat de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor a fost transportat luni de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace, potrivit unor surse medicale, citate de Agerpres. Acesta a fost internat la Centrul Clinic de Urgenta.

in nordul Californiei a fost decretata starea de urgenta din cauza incendiilor extinse

In nordul Californiei a fost decretata starea de urgenta din cauza incendiilor care au obligat mii de persoane sa-si abandoneze locuintele, informeaza AFP, citata de Agerpres. Incendiile s-au declansat in.

Motivare instanta: Cei sapte violatori au ajuns dupa gratii si din cauza atitudinii lor sfidatoare. Au avut de cele mai multe ori reactii nepotrivite in fata camerelor si cuvinte neadecvate

Cei sapte violatori din Vaslui au ajuns dupa gratii si din cauza atitudinii lor sfidatoare, explica magistratii Judecatoriei Vaslui, informeaza B1 TV. Instanta mai arata ca nici modul in care s-au purtat.

Avertisment: Peste 10.000 de turisti romani risca sa piarda banii de vacanta din cauza schimbarii anului scolar

Turistii romani care au contractat 10. 000 de sejururi pentru vacanta de iarna risca sa piarda sumele cheltuite din cauza modificarii structurii anului scolar, potrivit oficialilor ANAT, care afirma ca schimbarile decise de Ministerul Educatiei afecteaza intreaga industrie a turismului.

Produsele clasice ocupa 60% din totalul vanzarilor Symmetrica

Symmetrica, liderul pietei locale de pavele si borduri vibropresate si cel mai mare producator autohton, produsele de design, cu forme si texturi speciale, spune ca au devenit mai atractive pentru romani, vanzarile acestora reprezentand 10% din totalul produselor livrate de catre companie, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

Ungaria a decretat stare de urgenta in doua regiuni din sudul tarii, din cauza fluxului de imigranti

Guvernul ungar a instaurat marti stare de urgenta in doua regiuni din sudul tarii din cauza fluxului de refugiati, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, citat de MTI. Starea de urgenta, decretata.

Sierra Leone: O adolescenta de 16 ani a murit in provincia Bombali din cauza virusului Ebola

Un nou deces cauzat de Ebola a fost inregistrat in Sierra Leone, intr-o provincie in care nu se mai semnalase niciun caz de aproape sase luni. Ultimul caz din aceasta provincie limitrofa cu Guineea se.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2394 seconds )