Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un virus periculos si extrem de contagios face tot mai multe victime in Romania

Antena3 Antena3,
Un virus periculos si extrem de contagios face tot mai multe victime in Romania

Un virus periculos si extrem de contagios. 64 de decese si peste 18. 000 de imbolnaviri au fost raportate, in total, in Romania, din cauza rujeolei. Si doar in ultima saptamana, au aparut inca 50 de cazuri noi, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT. continuă pe Antena3

DIN CAUZA PROVOCARILOR IMPORTANTE Marile banci din Canada elimina tot mai multe posturi

Cele mai mari banci din Canada se confrunta cu numeroase provocari, printre care incetinirea cheltuielilor consumatorilor si lipsa listarilor, ceea ce determina cativa creditori majori sa reduca personalul, anunta ft. com.

Momente de panica in Sankt-Petersburg. Peste 10 spitale si mai multe scoli, evacuate dupa primirea unor amenintari cu bomba

Peste zece spitale si mai multe scoli din diferite zone ale Sankt-Petersburg au fost evacuate luni dupa primirea unor amenintari cu bomba, a declarat o sursa din cadrul serviciilor de urgenta pentru agentia.

Curtea de Conturi: Autoritatea Navala a externalizat mai multe servicii unor firme detinute de fosti secretari de stat si sefi din Portul Constanta. PAGUBELE LA BUGET, URIASE!

Autoritatea Navala Romana ANR) a externalizat mai multe servicii de specialitate catre firme private, aducand pagube statului roman, se arata intr-un raport al Curtii de Conturi pe 2019. Firmele in.

O persoana ucisa si mai multe disparute in urma eruptiei unui vulcan in Noua Zeelanda

O persoana a murit si mai multe sunt date disparute in urma unei eruptii vulcanice care a avut loc l.

O femeie a vandalizat mai multe masini in Cluj-Napoca, provocand pagube de zeci de mii de lei. Motivul: autoturismele erau parcate pe trotuar

O femeie din Sibiu a fost prinsa de autoritati, dupa ce a vandalizat mai multe masini de pe o strada din Cluj-Napoca, transmite presa locala.

Romnii aleg tot mai des serviciile medicale private. Motivele: curatenia, confortul si faptul ca se simt mai respectati

Piata serviciilor private din Romania a explodat in ultimele doua decenii, cu toate ca sistemul de sanatate ofera, cel putin teoretic, acces gratuit la servicii medicale de stat. Piata serviciilor medicale private este inca in continua crestere, mai ales datorita tinerilor care beneficiaza de asigurari private din partea angajatorilor. Alte motive pentru care sunt preferate clinicile private includ curatenia, confortul, timpul scurt de investigatie si faptul ca pacientii se simt mai respectati, arata un studiu realizat de Reveal Marketing Research in luna noiembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )