Libnet.ro
UNICEF

21:00

Tot mai multe companii parasesc Bursa din Johannesburg

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tot mai multe companii parasesc Bursa din Johannesburg

Un numar tot mai mare de companii africane vor sa se retraga de la Bursa de Valori din Johannesburg Johannesburg Stock Exchange - JSE) in acest an, considerand ca le va fi mai bine din punct de vedere financiar daca parasesc cea mai mare bursa din Africa, potrivit weetracker. com. continuă pe Ziarul Bursa

Smiley si Gina Pistol, tot mai departe de nunta?! Detaliul din relatie care ii poate da de gol

Gina Pistol si Smiley traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ trei an. Cuplul nu s-a afisat public in mediul online, la inceputul relatiei, dar pandemia a adus in fata fanilor fotografii inedite cu.

Atac terorist la cea mai mare bursa din Pakistan

Teroristii au fost ucisi de fortele de ordine * Atentatul, revendicat de armata separatista Balochistan Liberation Bursa din Karachi, cea mai mare piata de actiuni din Pakistan, a fost atacata ieri de un grup de militanti inarmati cu mitraliere si grenade, incident in care atacatorii si membri ai personalului de securitate, dar si un politist au fost ucisi, informeaza presa straina.

DIVERGENTA DINTRE PIETELE FINANCIARE SI ECONOMIA REALA DIN SUA ESTE TOT MAI MARE Crestere exploziva a indicilor bursieri, crestere impresionanta a numarului falimentelor

Trebuie sa ne intoarcem in timp mai bine de doua decenii pentru a intalni cresteri trimestriale ale indicilor bursieri americani apropiate de cele inregistrate in T2 2020.

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana.

TAROM reia mai multe zboruri. Iata care sunt rutele unde pot calatori romanii!

TAROM va avea, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale operare fara restrictii) spredinspre Grecia, spun reprezentantii companiei pe pagina de Facebook.

Tarom va opera de la 1 iulie mai multe zboruri comerciale spre Grecia

Compania aeriana nationala Tarom va opera, incepand de miercuri, 1 iulie, mai multe zboruri comerciale spre si dinspre Grecia, fara restrictii, a anuntat compania pe pagina sa de Facebook.

Firma de salubritate care a transformat in patinoar mai multe artere din Sectorul 2, amendata de Brigada Rutiera

Firma de salubritate din Sectorul 2 al Capitalei care a asigurat dezinfectia arterelor cu o substanta alunecoasa, fapt care a generat mai multe evenimente rutiere in zona Pietei Delfinului, a fost amendata de Brigada Rutiera.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020 Profit in stagnare, venituri in crestere pentru Bursa din Bulgaria

Operatorul Bursei de Valori din Bulgaria Bulgarian Stock Exchange - BSE) a inregistrat un profit net consolidat de 1,3 milioane de leva 665. 000 de euro) in primul trimestru din 2020, nivel neschimbat fata de intervalul similar din 2019, conform seenews. com.

in Sectorul 4, a fost inaugurata cea mai moderna piata agro-alimentara din Romania. Primarul Daniel Baluta: Putem sa facem, daca ne dorim si muncim pentru aceste lucruri

Piata Progresul din Sectorul 4 a devenit in doar cateva luni una dintre cele mai moderne zone agro-alimentare din Bucuresti, gratie unei investitii de peste 12. 000 lei. Complet renovata, cu spatii comerciale.

Cea mai moderna piata agro-alimentara din Romania va fi inaugurata in Sectorul 4 al Capitalei

Cel mai modern complex agro-alimentar din Romania va fi inaugurat, miercuri, 1 iulie, in Sectorul 4 al Capitalei. Este vorba despre piata agro-alimentara Progresul Soseaua Giurgiului nr. Cu aceasta ocazie,.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )