Libnet.ro
UNICEF

01:05

Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Adevărul Adevărul,
Val de contestatii la Bacalaureat 2020. Cele mai multe cereri de recorectare, depuse la Romana

Foarte multi elevi au decis sa conteste notele primite in cadrul examenului national de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2020. Cele mai multe cereri de recorectare au fost depuse la Limba si Literatura Romana. continuă pe Adevărul

BAC 2020. Avalansa de contestatii: aproape 63.000, cele mai multe in Bucuresti

Ministerul Educatiei si Cercetarii a facut cunoscuta situatia statistica a contestatiilor depuse in sesiunea iunie-iulie 2020 a examenului national de Bacalaureat.

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Topul liceelor din Bucuresti cu cele mai multe medii de 10 la examenul de Bacalaureat 2020

Rezultatele la examenul de Bacalaureat 2020, publicate luni indica pe de o parte o rata de promovare, inainte de contestatii, de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani, iar pe de alta parte cel mai mare numar.

Cele doua licee din Bucuresti unde s-au obtinut cele mai multe medii de 10 la BACALAUREAT 2020

Pandemia a tinut in suspans mii de elevi care asteptau cu sufletul la gura sa afle cum se vor desfasura examenele la evaluarea nationala, respectiv la bacalaureat 2020. intr-un final, lucrurile s-au desfasurat bine, iar astazi au fost afisate notele si pentru BAC.

Contestatii Bacalaureat 2020. Cand poti depune contestatie la Bac si care este procedura

Rezultatele la Bacalaureat 2020 vor fi afisate pe data de 30 iunie la avizierele liceelor si peedu. ro. De asemenea, notele vor fi disponibile si pe B1. ro. Dupa aflarea rezultatelor, elevii au posibilitatea sa.

Top 10 licee in Olt dupa rata de promovare la BAC. Liceul cu cele mai multe medii de 10 conduce

Top-ul unitatilor de invatamant dupa rezultatele obtinute de elevi la Bacalaureat nu ofera mari surprize, cele mai bune licee fiind aceleasi de ani buni.

N-am stiut cum arata pixurile-spion, recunoaste sefa invatamantului din judetul cu cele mai multe fraude la BAC

Judetul Valcea a inregistrat in acest an cateva recorduri negative la sesiunea din iunie a examenului de bacalaureat: cea mai mica rata a promovarii si cei mai multi elevi eliminati din examen din cauza tentativelor de frauda.

Admitere facultate 2020. Cele mai cautate specializari in 2020

Dupa sustinerea examenului de bacalaureat, absolventii claselor a 12-a se pregatesc intens pentru focul admiterii la facultate. Universitatile din marile centre universitare vor intra in urmatoarea perioada.

Cele mai ieftine televizoare si aparate de aer conditionat la eMAG: preturile incep de la 300 de lei

Daca esti in cautare de televizoare si aparate ieftine de aer conditionat, ei bine, lista asta cu produse de la eMAG te-ar putea ajuta. Televizorele din lista de mai jos le-am ales din.

Val de contestatii dupa afisarea rezultatelor. Director de liceu: Practic o sa mai avem un semi-BAC

Peste 1. 200 contestatii au fost depuse in judetul Olt dupa afisarea rezultatelor la examenul national de Bacalaureat. Cele mai multe sunt la Limba si literatura romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )