Libnet.ro
UNICEF

15:30

Tot mai multe tari europene indeamna la nationalism alimentar in contextul pandemiei. Masurile luate de UE

Adevărul Adevărul,
Tot mai multe tari europene indeamna la nationalism alimentar in contextul pandemiei. Masurile luate de UE

Voci din interiorul Uniunii Europene au avertizat impotriva masurilor de protectie nationaliste a alimentelor produse local, existand riscul destabilizarii pietei unice si chiar al aparitiei unei concurente neloaiale. continuă pe Adevărul

Coronavirus in lume: Proteste fata de restrictii au avut loc in mai multe tari din Europa

O manifestatie antiguvernamentala in capitala Varsovia, unde manifestantii au denuntat incalcarea drepturilor si libertatilor civice a fost oprita de Politia poloneza, relateaza AFP, potrivit Agerpres. Proteste similare au avu loc si in Germania, Elvetia, Marea Britanie, dar si Romania.

Informare meteo de ultima ora: Ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara, valabila pentru mai multe zile.

ANPC: Amenzi de circa 44 de mii de lei in mai multe piete din judetul Hunedoara

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat la sfarsitul saptamanii trecute amenzi contraventionale in valoare de 44. 000 de lei operatorilor economici din mai multe piete din judetul Hunedoara, potrivit unui comunicat remis luni de ANPC.

Svastici desenate pe mai multe blocuri din Cluj-Napoca

Politistii clujeni ancheteaza aparitia pe mai multe blocuri, garaje si pe un panou de dintr-un loc de joaca dintr-un cartier clujean a unor simboluri cu caracter fascist, rasist sau xenofob.

ANPC: Amenzi de peste 65 de mii de lei in mai multe piete din Pitesti

Comisarii Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor ANPC) au aplicat amenzi in valoare de 65. 000 de lei si au oprit de la comercializare 164 de kilograme de carne, peste si produse din carne, in urma verificarilor realizate in mai multe piete din Pitesti, informeaza ANPC.

Masive proteste impotriva restrictiilor Corona in marile orase germane, dar si in alte tari europene. De la gandirea oblica, la extremisti si protestatari anti-vaccin

Mii de oameni au protestat in marile orase germane, in Marea Britanie, Polonia si Elvetia. Ei cer mai multa libertate si mai putine restrictii Corona. Se invoca si incalcarea drepturilor fundamentale ale omului. Numerosi contra-demonstranti au iesit si ei in strada. Potrivit politiei, au existat numeroase nerespectari ale cerintelor de protectie impotriva coronavirusului.

Ursii - pericol tot mai des in Valea Prahovei

Jandarmii montani prahoveni au intervenit, in weekend, pentru indepartarea mai multor ursi care au c.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )