Libnet.ro
UNICEF

10:01

Tot mai multi moldoveni devin detinatori de carduri bancare

Adevărul Adevărul,
Tot mai multi moldoveni devin detinatori de carduri bancare

Numarul cardurilor bancare aflate in circulatie in Republica Moldova la finele anului trecut a depasit 1 milion 700 de mii. Pe parcursul anului, au fost eliberate mai bine de jumatate de milion de carduri noi, dintre care 150 de mii in trimestrul al IV-a. Totodata, 343 de mii de carduri au fost retrase din circulatie in 2017, transmite IPN cu referire ladateleBancii Nationale a Moldovei. continuă pe Adevărul

Business report:Romania trece pe Diesel. Tot mai multi romani aleg autoturismele pe motorina, desi orasele europene vor sa le interzica;Reforma ANAF s-a blocat. Banca Mondiala: Nu exista angajament politic pentru reforme;Autostrada Sibiu - Pitesti: joi a

Cum primesti bani ca sa nu consumi energie electrica. Ce este demand-response si cum functioneaza. Sistemul le permite firmelor sa castige bani daca accepta sa-si moduleze consumul, cand li se cere. Practic, clientii se inscriu in platforma si primesc un discount la tariful de electricitate, din start, timp de un an. Fabrici inchise pentru ca nu are cine sa lucreze in ele. Unde sunt muncitorii romani. Multi dintre ai nostri au plecat sa lucreze in alte state pe salarii mult mai mari iar Romania a devenit o piata pentru firmele care au gasit aici forta de munca ieftina.

Dupa Brexit Comisia Europeana se PREGATESTE sa ceara mai MULTI BANI Romaniei

Comisia Europeana a cerut tarilor europene mai multi bani pentru viitorul cadru bugetar multianual care va fi amenintat dupa Brexit. Comisarul european pentru buget, Gunther Oettinger, a revizuit in crestere.

S-a dus la un restaurant impreuna cu mai multi prieteni. A mancat, insa cand i-a venit nota de plata, s-a enervat de pretul pestelui. Ce a urmat este socant (FOTO)

S-a dus la restaurant chinezesc cu mai multi prieteni, dar cand a venit nota de plata, intre femeie si chelner a izbucnit un adevarat scandal pentru pretul pestelui din meniu. Lucrurile au luat insa o.

A fost descoperita o noua clasa de antibiotice, care este capabila sa omoare mai multi agenti patogeni rezistenti

Cercetatorii de la Universitatea Rockefeller au descoperit o noua clasa de antibiotice, capabila sa omoare mai multi agenti patogeni rezistenti la antibiotice, noteazaiflscience. com. Aceasta noua familie provine din moleculele prezente intr-o mare varietate de soluri, iar cercetatorii spera ca ar putea reprezenta o arma utila in arsenalul medical.

Liviu Dragnea, dupa acuzatiile la adresa procurorilor DNA: Incep sa apara tot mai multe dovezi in ce priveste acest stat paralel, aceasta mafie

Liviu Dragnea a declarat luni, dupa acuzatiile la adresa procurorilor DNA, ca incep sa apara tot mai multe dovezi in ceea ce priveste statul paralel, aceasta mafie care incearca sa detina puterea in Romania.

Decalajul de impozitare dintre salariat si PFA sau microintreprindere este tot mai mare; Contribuabilii, tentati sa riste pentru a plati taxe mai mici

Revolutia fiscala, la care se poate adauga impozitul pe venitul global IVG) ar putea pagubi statul roman de foarte multi bani, insa ar putea crea probleme si contribuabililor care, ispititi chiar de stat, si-ar putea muta salariile pe.

Vaslui,mascatii au perchezitionat mai multi suspecti care ar fi pagubit companii de telefonie mobila

Mai multe perchezitii au loc, luni dimineata, in orasul Murgeni, la persoane banuite ca ar fi insela.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )