Libnet.ro
UNICEF

23:00

Tot mai putina rapita din cauza secetei. Fermierii din Baragan, nevoiti sa renunte la aceasta cultura

Adevărul Adevărul,
Tot mai putina rapita din cauza secetei. Fermierii din Baragan, nevoiti sa renunte la aceasta cultura

Din cauza secetei din ultimii ani, agricultorii au inceput sa renunte la aceasta cultura. Au inlocuit-o cu grau si floarea soarelui, chiar daca nu sunt la fel de profitabile, anunta TVR. continuă pe Adevărul

ANALIZA: IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile, avertizeaza analistii de la Sierra Quadrant, intr-o analiza succinta privind situatia business-ului romanesc, in care arata ca, pe fondul accentuarii blocajului financiar, a lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare.

Firmele romanesti se inglodeaza in datorii. intarzierile la plata, tot mai mari

Economia romaneasca pare ca atarna de un fir de ata, cu afaceri tot mai vulnerabile. Pe fondul accentuarii blocajului financiar, lipsei de finantare si in absenta unor planuri de business predictibile, mare parte dintre IMM-urile din Romania se cufunda tot mai adanc in dificultati financiare, avertizeaza analistii unei firme de consultanta.

Fifor spune ca, din cauza lui Iohannis, MAI este blocat la varf

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma, in contextul cazului fetitei ucise in judetul Dambovita, ca din cauza presedintelui Klaus Iohannis Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii. Domnule candidat Iohannis si domnilor de la PNL, in loc sa discutam despre cum blocati institutii si nu le lasati sa se modernizeze, poate ar trebui sa discutam cu responsabilitate si lipsa de orgolii cum putem sprijini toti institutiile sa se reformeze si sa nu mai permita greseli cauzatoare de moarte, spune Fifor.

Un nou fenomen mortal ia amploare in Romania! Tot mai multi tineri se drogheaza cu otrava

Un nou fenomen ingrijorator ia amploare in Romania, iar autoritatile par sa nu aiba vreo solutie. Tot mai multi tineri cumpara otrava cu cinci lei, transmite observator. tv. O substanta foarte.

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui Romania investeste mai .

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor.

MIHAI FIFOR: Din cauza blocajelor presedintelui, comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni si comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare.

Legea politelor RCA se schimba, din cauza UE. in ce constau modificarile aduse de Ministerul de Finante

Se schimba legea politelor RCA, potrivit unui proiect de lege al Ministerului Finantelor. Institutia vrea sa schimbe Legea 1322017, din cauza unor posibile sanctiuni pe care le-ar putea decide Comisia Europeana. Ministerul Finantelor Publice a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind modificarea Legii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto, adica Legea 1322017.

Conspiratii. Secretul celui mai ravnit obiect din lume. Adevarul despre Sfantul Graal

Sfantul Graal este probabil cel mai faimos si mai pretuit obiect din cadrul tuturor ciclurilor de legende medievale. Potirul sau pocalul Graalului este si astazi subiectul a numeroase studii si.

China a inaugurat CEL MAI MARE AEROPORT din lume: Cum arata GIGANTUL din Daxing in valoare de 11,5 miliarde (FOTO)

China a inaugurat vineri cel mai mare aeroport din lumea, cu ocazia aniversarii celor 70 de ani de comunism. Impresionanta constructie in forma de stea a costat 11,5 miliarde de dolari si este situata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )