Libnet.ro
UNICEF

14:15

Tot ce trebuie sa stii despre Samsung Galaxy S6 si HTC One M9, vedetele editiei din acest an la MWC 2015

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tot ce trebuie sa stii despre Samsung Galaxy S6 si HTC One M9, vedetele editiei din acest an la MWC 2015

Samsung si HTC, doi dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri si dispozitive portabile la nivel global, au prezentat in aceasta seara, la Barcelona, modelele Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, respectiv HTC One M9, noile varfuri de gama pe segmentul de. continuă pe Wall-Street Ro

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge?

Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 stim de cateva saptamani, iar in ultimele doua am tot avut teasere de la companiei. Evenimentul se va desfasura inainte de Mobile World Congress 2015 din Barcelona. Cand se lanseaza Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 vom cunoaste deja toate detaliile despre HTC One M9 si noul smartphone Ascend [].

Samsung Galaxy S6 versus HTC One M9: Android n-a aratat nicicand mai bine

Samsung Galaxy S6 si HTC One M9 au fost lansate ieri in Barcelona, inainte de MWC 2015. Sunt cele mai bune telefoane cu Android si cele pe care chiar sa le compari cu iPhone 6. Totusi, pe care il alegi dintre ele? Samsung Galaxy S6 este cel mai frumos telefon lansat vreodata de sud-coreeni.

HTC One M9, preview inainte de anuntul oficial: Ce pregatesc taiwanezii in 2015

HTC One M9 va fi prezentat oficiala pe 1 martie, inainte de Samsung Galaxy S6. Cele doua vor fi disponibile spre testare la MWC 2015, apoi va incepe comercializarea lor. Pana atunci insa asa se prezinta cel mai nou telefon HTC prin zvonurile de pana acum. HTC One M9 ar putea ajunge pe piata si [].

Raspunsul romanilor la Samsung Galaxy S6 este acest smartphone premium

Dupa Samsung Galaxy S6 si HTC One M9 prezentate in Barcelona, Allview din Romania ne anunta ca are un smartphone varf de gama prezentat la MWC 2015.

HTC One M9 Hima, filmat inainte de lansare [VIDEO]

HTC One M9 Hima se lanseaza in cateva ore la MWC 2015, in Barcelona. Totusi, deja nu mai are niciun secret, fiind filmat intr-un video de tip hands-on. Clipul video cu HTC One M9 Hima confirma tot ce stiam deja despre noul varf de gama al taiwanezilor. Designul este similar cu cel al HTC One [].

HTC One M9 un smartphone extraordinar si nimic mai mult [HANDS ON]

HTC One M9 a fost lansat oficial in cadrul unui eveniment din Barcelona. Noi am fost prezenti si am vazut noul HTC One M9, l-am mangaiat, l-am butonat si avem cateva pareri de dat. Cei de la HTC au inovat piata smartphone-urilor cu primul telefon cu Android HTC Dream. De atunci si pana acum, [].

Lansarea noului HTC One: Unde vezi prezentarea celui mai nou telefon HTC

Noul HTC One, care ar putea ajunge pe piata cu numele Hima, va fi prezentat oficial in Barcelona astazi. De la ora 17, cel mai bun telefon al taiwanezilor va fi oficial.

LIVE Lansarea noului HTC One

Noul HTC One, care ar putea ajunge pe piata cu numele Hima, va fi prezentat oficial in Barcelona astazi. De la ora 17, cel mai bun telefon al taiwanezilor va fi oficial.

Ce noutati vedem in Samsung Galaxy S6, cel mai asteptat telefon al momentului

Acest preview pentru Samsung Galaxy S6 aduna intr-un singur loc toate zvonurile despre cel mai asteptat smartphone al inceputului de an.

Samsung Galaxy S6 si Samsung Galaxy S6 Edge - 5 megapixeli de selfie si bateria care se incarca cel mai rapid

Samsung a lansat in aceasta seara a sasea generatie a telefonului sau etalon. Samsung Galaxy S6 se doreste a fi telefonul care va face sud-coreenii sa ramanape primul loc si anul acesta. Pe langa el, Samsung Galaxy S6 Edge este varianta cu doua curburi ale ecranului.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )