Libnet.ro
UNICEF

19:15

Tot ce trebuie sa stim despre testarea pentru COVID si care sunt riscurile sa ne infectam la terasa

Antena3 Antena3,
Tot ce trebuie sa stim despre testarea pentru COVID si care sunt riscurile sa ne infectam la terasa

Astazi aflam tot ce trebuie sa stim despre testarea COVID. Ce implica si unde o putem face aflam de la infectionistul Adrian Marinescu. De altfel, medicul explica la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea si cat de periculoase sunt baile de multime pe care le gasim la mare sau la munte, dar si care sunt sansele sa ne reinfectam dupa ce am avut infectia. continuă pe Antena3

Va deveni Sars-CoV-2 un virus mai periculos? Ce stim despre mutatiile coronavirusului

In timp ce coronavirusul se raspandeste pe glob, exista ingrijorari ca virusul va suferi mutatii care il va transforma intr-unul cu o putere mai mare de transmisibilitate, mai periculos care ar inrautati criza globala. The Guardian puncteaza intr-un material ce stim despre modul in care evolueaza coronavirusul.

Bianca de la Puterea Dragostei a spus tot. Dezvaluirea neasteptata despre relatia cu Livian

Bianca de la Puterea Dragostei vine cu dezvaluiri despre relatia controversata pe care o are cu Livian. Ce se intampla intre cei doi tineri si ce i-a unit pana acum? Bianca de la Puterea Dragostei, despre relatia cu Livian Una dintre cele mai controversata povesti de iubire de la Puterea Dragostei a fost cea care .

China va solicita teste negative pentru COVID-19 pasagerilor curselor aeriene care intra in tara

Pasagerii zborurilor cu destinatia China vor trebui sa faca dovada unui rezultat negativ la testul pentru COVID-19 inainte de a se imbarca, a declarat astazi autoritatea pentru aviatie din China.

Coronavirus Brazilia: Bolsonaro, testat din nou pozitiv pentru Covid-19

Presedintele brazilian Jair Bolsonaro a fost din nou testat pozitiv pentru COVID-19, la al treilea test facut de cand s-a imbolnavit pe 7 iulie, a spus secretariatul Ministerului Comunicatiilor, relateaza Reuters.

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, conform gsp. ro. Acesta este cel mai rasunator nume din fotbalul romanesc, de pana acum, infectat cu noul.

Vaccinul pentru Covid-19 al Universitatii Oxford ar putea fi disponibil de la sfarsitul anului 2020

Vaccinul pentru Covid-19 al Universitatii Oxford ar putea fi disponibil de la sfarsitul anului 2020, dar nu este o certitudine, a declarat marti principalul dezvoltator al vaccinului, Sarah Gilbert.

FOTOGALERIE Cum arata spitalul modular construit din donatiile a 250.000 de romani si uitat de autoritati la numaratoarea pentru COVID. Multi cred ca e un spital din containere si arata ca pe santier. Nu. Arata exact ca o Terapie Intensiva. De fapt mult

Gaze medicale, instalatie de filtrarea a aerului, statie de clorinare a apei, instalatie de sterilizare a instrumentarului medical, laborator, rampe medicale mobile, paturi, noptiere, trolere medicale, instalatie de apelare a asistentelor, control acces si detectoare de incendiu, infuzoare si perfuzoare, barbotoare si multe alte lucruri. Sunt dotarile spitalului modular de Terapie Intensiva pentru COVID, cel mai modern de acest fel din Romania, construit de Asociatia Daruieste Viata in curtea spitalului Elias din Bucuresti din donatiile a 250 de mii de romani. Kafka si paturile ATI COVID: in timp ce Raed Arafat se plange ca in Bucuresti nu mai sunt locuri, spitalul modular construit de Daruieste Viata e gata de o luna. Nu a putut fi folosit din cauza ca spitalul Elias, in curtea caruia se afla, nu a cerut aviz.

Veste extraordinara pentru cei care primesc ajutoare sociale si somaj. Se dau bani in plus

Veste nemaipomenita pentru unii dintre romani! Ce trebuie sa ia la cunostinta cei care primesc ajutoare sociale si somaje? Ce sume se dau in plus acestora? Bani in plus pentru romanii care primesc ajutoare sociale si somaj Toate ajutoarele sociale cresc! Indicatorul social de referinta ar urma sa fie majorat de la 500 de lei .

COSTEL ALEXE: Noul Cod Silvic promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii

Noul Cod Silvic, aflat in dezbatere parlamentara, promoveaza o legislatie de temut pentru cei care sfideaza legile padurii si reprezinta un set complet de masuri pentru combatarea taierilor ilegale, a afirmat miercuri ministrul Mediului, Costel Alexe, conform Agerpres.

Asistenta medicala, mesaj dur pentru cei care nu vor sa poarte masca: De ce sa moara lumea cand poate inca sa se bucure de viata? Pentru ca asa vrei tu?

Mesaj dur transmis de o asistenta medicala pentru cei care nu vor sa poarte masca. Marcela Vilcan, asistenta-sefa a Sectiei de Boli Infectioase din cadrul Spitalului Judetean Alba, sustine ca purtarea m.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )