Libnet.ro
UNICEF

20:30

Toti candidatii pentru functia de procuror general, respinsi de Tudorel Toader

Adevărul Adevărul,
Toti candidatii pentru functia de procuror general, respinsi de Tudorel Toader

Procedura de selectie a noului procuror general al Romaniei va fi reluata, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader a decis respingerea tuturor celor patru candidati pentru ocuparea acestei functii. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader explica de ce a respins toti candidatii pentru functia de procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ca niciunul dintre candidatii la postul de procuror general nu avea profilul procurorului modern, de buna credinta, fara un trecut patat si care poate sa dinamizeze activitatea Ministerului Public.

Tudorel Toader a respins toti candidatii pentru Parchetul General: Se reia procedura de numire a unui procuror general (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a respins, miercuri, toti candidatii pentru Parchetul General. Acesta a decis sa reia procedura de selectie pentru functia de procuror general al.

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin interviul cu Tudorel Toader

Cei patru candidati pentru functia de procuror general, respectiv Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, sustin miercuri, interviul cu ministrul Justitiei. Toti cei patru candidati au fost declarati admisi in sensul ca indeplinesc conditiile legale pentru propunerea de numire in functie si, astfel, pot sustine interviul miercuri, 10 aprilie 2019, incepand cu ora 09,00 la sediul Ministerului Justitiei din Bucuresti.

UPDATE Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin interviul cu Tudorel Toader. Ce a declarat ministrul inaintea procedurii

Cei patru candidati pentru functia de procuror general, respectiv Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu, sustin miercuri, interviul cu ministrul Justitiei. Toti cei patru candidati au fost declarati admisi in sensul ca indeplinesc conditiile legale pentru propunerea de numire in functie si, astfel, pot sustine interviul miercuri, 10 aprilie 2019, incepand cu ora 09,00 la sediul Ministerului Justitiei din Bucuresti.

Ministrul Justitiei i-a respins si pe cei cinci candidati pentru functia de procuror european / Procedura de selectie va fi reluata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, i-a respins si pe cei cinci candidati pentru functia de procuror european din partea Romaniei, astfel ca procedura va fi reluata. Cei cinci candidati pentru functia de procuror european au fost Catalin Borcoman, Marius Bulancea, Laura Ecedi Stoisavlevici, Elena Hach si Daniel Horodniceanu. Romania trebuia sa trimita propunerile la Bruxelles pana la 31 martie, insa interviurile, programate initial pentru 22 martie, au fost amanate fara nicio explicatie.

CEI PATRU CANDIDATI FIIND RESPINSI: Ministerul Justitei reia procedura de selectie pentru functia de procuror general

Ministerul Justitiei urmeaza sa reia procedura de selectie a candidatilor pentru functia de procuror general al Romaniei, a confirmat, astazi, pentru Agerpres, ministrul Tudorel Toader.

VIDEOLIVE Augustin Lazar, fata in fata cu ministrul Justitiei / Candidatii la sefia Parchetului General sustin interviul cu Tudorel Toader

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin astazi interviul cu Tudorel Toader. Actualul procuror general, Augustin Lazar, pe care ministrul Justitiei a incercat fara succes sa il revoce, candideaza pentru un al doilea mandat, in plin scandal generat de acuzatiile potrivit carora ar fi refuzat de doua ori sa elibereze un disident, in perioada comunista. Ceilalti trei candidati sunt procurorii Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. Toader, inainte de audierea candidatilor pentru sefia Parchetului General: Un raspuns va fi dat astazi inainte sau dupa motiuneLazar, la ministerul Justitiei: Nu am emotii. De ce sa am, la cate examene am dat?.

VIDEO Augustin Lazar, fata in fata cu ministrul Justitiei / Candidatii la sefia Parchetului General sustin interviul cu Tudorel Toader

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin astazi interviul cu Tudorel Toader. Actualul procuror general, Augustin Lazar, pe care ministrul Justitiei a incercat fara succes sa il revoce, candideaza pentru un al doilea mandat, in plin scandal generat de acuzatiile potrivit carora ar fi refuzat de doua ori sa elibereze un disident, in perioada comunista. Ceilalti trei candidati sunt procurorii Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu. Primul audiat a fost procurorul Marian Drilea, care a laudat Sectia pentru anchetarea magistratilor, sustinand ca aceasta ofera garantii de independenta si impartialitate. Toader, inainte de audierea candidatilor pentru sefia Parchetului General: Un raspuns va fi dat astazi inainte sau dupa motiuneLazar, la ministerul Justitiei: Nu am emotii. De ce sa am, la cate examene am dat?.

Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata: Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin interviul cu ministrul Justitiei (VIDEO)

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin, miercuri, interviul cu Tudorel Toader. Cel mai asteptat interviu este cel al lui Augustin Lazar, cel pe care Toader tot a incercat sa il dea afara,.

Interviu la Ministerul Justitiei pentru candidatii la functia de procuror general. Augustin Lazar: Nu am emotii

Cei patru candidati pentru functia de procuror general al Romaniei - Augustin Lazar, Marian Drilea, Gabriela Scutea si Daniel Horodniceanu - sustin miercuri interviul, in fata unei comisii conduse de ministrul Ju.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )