Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tudorel Toader a respins toti candidatii pentru Parchetul General: Se reia procedura de numire a unui procuror general (VIDEO)

B1 B1,
Tudorel Toader a respins toti candidatii pentru Parchetul General: Se reia procedura de numire a unui procuror general (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a respins, miercuri, toti candidatii pentru Parchetul General. Acesta a decis sa reia procedura de selectie pentru functia de procuror general al. continuă pe B1

Tudorel Toader explica de ce a respins toti candidatii pentru functia de procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ca niciunul dintre candidatii la postul de procuror general nu avea profilul procurorului modern, de buna credinta, fara un trecut patat si care poate sa dinamizeze activitatea Ministerului Public.

Toti candidatii pentru functia de procuror general, respinsi de Tudorel Toader

Procedura de selectie a noului procuror general al Romaniei va fi reluata, dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader a decis respingerea tuturor celor patru candidati pentru ocuparea acestei functii.

REPLICI ACIDE INTRE LAZAR SI TOADER LA FINALUL INTERVIULUI PENTRU PROCUROR GENERAL Lazar: Sper ca aceasta procedura sa fie legala

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, si procurorul general, Augusitn Lazar, au avut un schimb acid de replici la finalul interviului pentru ocuparea functiei de procuror general, pe tema legalitatii procedurii.

Daniel Horodniceanu, candidat pentru sefia Parchetului General si pentru procuror european: Toader trebuia sa spuna care sunt exigentele. Eu candidez din nou

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a respins, miercuri, toti candidatii participanti la functiile de procuror general si procuror european. Fostul sef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, unul dintre candidati,.

Tudorel Toader si Augustin Lazar, fata in fata: Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin interviul cu ministrul Justitiei (VIDEO)

Cei patru candidati pentru functia de procuror general sustin, miercuri, interviul cu Tudorel Toader. Cel mai asteptat interviu este cel al lui Augustin Lazar, cel pe care Toader tot a incercat sa il dea afara,.

UPDATE Niciunul din cei patru candidati la sefia Parchetului General nu l-a multumit pe Tudorel Toader / Procedura de selectie va fi reluata

Procedura de selectie a noului procuror general va fi reluata, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru HotNews. ro. Pentru sefia Parchetului General au candidat actualul procuror general Augustin Lazar, fostul sef DIICOT Daniel Horodniceanu, procurorul DIICOT Marian Drilea si procurorul Gabriela Scutea, fost adjunct al Laurei Codruta Kovesi. Daniel Horodniceanu, candidat pentru sefia Parchetului General, dar si pentru procuror european: Era mai simplu daca stiam exigentele ministrului si daca anunta care este profilul candidatului / Eu candidez din nou.

Niciunul din cei patru candidati la sefia Parchetului General nu l-a multumit pe Tudorel Toader / Procedura de selectie va fi reluata

Procedura de selectie a noului procuror general va fi reluata, a declarat ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru HotNews. ro. Pentru sefia Parchetului General au candidat actualul procuror general Augustin Lazar, fostul sef DIICOT Daniel Horodniceanu, procurorul DIICOT Marian Drilea si procurorul Gabriela Scutea, fost adjunct al Laurei Codruta Kovesi.

Radu Banciu: Nu stiu ce i s-a promis sau cu ce a fost amenintat, dar e clar ca Tudorel Toader nu mai reprezina un gaj pentru partidul lui de mameluci (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de miercuri seara a emisiunii Lumea lui Banciu, conflictul actual dintre Tudorel Toader si Liviu Dragnea. La noi, Tudorel Toader nu este ruda nici cu tractorul, nici cu.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema.SURSE: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

Soarta lui Tudorel Toader depinde de decizia CCR privind completurile de la Curtea Suprema: Motiunea impotriva ministrului justitiei ar putea fi amanata pana miercuri

Dezbaterea si votul pe motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, au fost amanate pentru miercuri, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Decizia ar fi fost luata.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )