Libnet.ro
UNICEF

23:00

Totul despre FCSB Milasami Orhei din Europa League

Online Sport Online Sport,
Totul despre FCSB Milasami Orhei din Europa League

Vicecampioana FCSB are prima sansa in dubla cu Milsami Orhei din Republica Moldova in primul tur preliminar din Europa League. continuă pe Online Sport

Asa am trait FCSB - Milsami Orhei in Europa League. Filip eliminat, Man accidentat!

FCSB a debutat in noul sezon european contra moldovenilor de la Milsami Orhei, joi seara, de la 21:30, in primul tur preliminar din Europa League.

Live Stream Online FCSB Milsami Orhei Live Video pe PRO TV Europa League

FCSB Milsami Orhei se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune PRO TV, de la ora 21:30, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent cu toate detaliile importante legate .

Europa League: FCSB vs Milsami Orhei 2-0 Dubla lui Florin Tanase

La primul meci oficial cu Bogdan Andone pe banca tehnica, FCSB s-a impus cu 2-0 in fata celor de la Milsami Orhei Moldova), in primul tur preliminar al Europa League. Ambele goluri ale ros-albastrilor au fost marcate de Florin Tanase 12, 56). FCSB a evoluat in inferioritate numerica din minutul 72, dupa ce Filip a incasat doua galbene in decurs de opt minute, dar tabela a ramas neschimbata pana la finalul partidei.

Un norvegian o fluiera pe FCSB in Europa League

UEFA a anuntat cine va arbitra partida dintre FCSB si Milsami Orhei, meci din primul tur preliminar al Europa League.

FCSB - Milsami Orhei LIVE. incepe drumul european al FCSB

FCSB - Milsami Orhei LIVE. FCSBincepe sezonul cu meciul cuMilsami Orhei, din primul tur preliminar alEuropa League. Partida se va disputa azi, de la ora 21:30, si poate fi urmarit in format.

Sabail - Craiova, LIVE in EUROPA LEAGUE. Adversar necunoscut pentru olteni

Sabail - Craiova, LIVE in EUROPA LEAGUE. DrumulCraioveispre grupeleEuropa Leaguetrece prinAzerbaidjan, unde joaca primul tur preliminar. Sabail - Craiova, LIVE in EUROPA LEAGUE.

Live Stream Online Sabail FK CSU Craiova Live Video pe Digi Sport Europa League

Sabail FK CSU Craiova se joaca joi, 11 iulie 2019, in turul 1 preliminar al Europa League. Partida va fi transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 19:00, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine la curent .

Europa League: Sabail - Craiova 2-3 Prima victorie pentru olteni in cupele europene dupa 26 de ani

Universitatea Craiova a inceput cu dreptul sezonul european, impunandu-se cu 3-2 in fata celor de la Sabail, pe stadionul Bayil din Baku, in primul tur preliminar al Europa League. Pentru echipa lui Corneliu Papura a fost prima victorie in cupele europene dupa o pauza de 26 de ani.

Cele mai frumoase plaje din Europa, recomandate de TripAdvisor

TripAdvisor a realizat un clasament cu cele mai frumoase plaje din Europa. In top sunt incluse atat plaje mai salbatice, pentru cei are vor sa se izoleze de lume, pana la plaje expuse, care atrag mii de turisti in fiecare an. Daca ai nevoie de cateva.

BURSELE DIN LUME Curs mixt la bursele din Europa

Pietele actiunilor din Europa au avut un curs mixt ieri, in conditiile in care investitorii sunt mai temperati in privinta asteptarilor legate de reducerea dobanzii de catre Federal Reserve din SUA.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2675 seconds )