Libnet.ro
UNICEF

22:15

Toyota recheama 6,5 milioane de masini pentru probleme la actionarea geamurilor

Hotnews Hotnews,
 Toyota recheama 6,5 milioane de masini pentru probleme la actionarea geamurilor

Toyota a anuntat ca recheama 6,5 milioane de masini pe plan mondial, din care 1,2 milioane in Europa, pentru posibile probleme la sistemul de actionare a geamurilor electrice. Din cauza unor defecte de fabricatie este posibil ca in anumite cazuri sa se produca un scurtcircuit. Toyota a rechemat in ultimele luni 10 milioane de masini din cauza airbag-urilor cu probleme livrate de compania Takata. continuă pe Hotnews

Toyota recheama in service 6,5 milioane de masini, sunt probleme la un geam

Compania auto japoneza Toyota a anuntat ca va rechema in service 6,5 milioane de vehicule, din intreaga lume, din cauza unei defectiuni la un geam, informeaza BBC News online, notand ca, recent, aceeasi firma a fost nevoita sa repare zece milioane de.

Despagubiri de 640 milioane lei pentru fermierii afectati de seceta

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca, in urma celor convenite cu premierul si cu ministrul de Finante, la rectificarea bugetara de vineri ministerul pe care il conduce va primi 640 de milioane de lei pentru plata despagubirilor care vor fi alocate fermierilor ale caror culturi au fost afectate de seceta din aceasta vara, transmit surse din presa.

Atlassib a investit 3,5 milioane euro pentru innoirea flotei

Compania Atlassib a investit, in acest an, 3,5 milioane de euro pentru innoirea flotei cu un lot de 15 autocare de ultima generatie Mercedes-Benz Tourismo, echipate cu tehnologie Euro 6, a anuntat, ieri, Daniel Micu, directorul general al operatorului turistic, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )