Libnet.ro
UNICEF

10:30

Tradare majora la prezidentiale. Un primar PSD arunca bomba: Multor PSD-isti le-a fost rusine sa traga pentru Dancila

Antena3 Antena3,
Tradare majora la prezidentiale. Un primar PSD arunca bomba: Multor PSD-isti le-a fost rusine sa traga pentru Dancila

Primarul municipiului Bacau, Cosmin Necula, este de parere ca multor membri ai PSD le-a fost rusine sa traga in campania electorala pentru Viorica Dancila. Odata cu primul tur al alegerilor. continuă pe Antena3

Un fost primar PSD a murit dupa votul la prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale. Gheorghe Huple a suferit un atac de cord.

Un fost primar PSD a murit la finalul votului pentru prezidentiale. E posibil sa fi fost suparat din pricina rezultatelor

Fostul primar PSD al unei comune din Bihor a murit in noaptea de duminica spre luni, 11 noiembrie, la scurt timp dupa aflarea rezultatelor la alegerile prezidentiale.

Sinteza zilei: Lia Olguta Vasilescu arunca bomba

Lucrurile incep sa se agite in Romania si nu este vorba doar de campania electorala pentru al doilea tur. Lia Olguta Vasilescu arunca bomba dupa cresterea euro si a dolarului. Coordonatorul campaniei.

Primar PSD, surprins cand dadea bani presedintelui unei sectii de votare (VIDEO)

Un primar PSD din judetul Constanta a fost filmat si fotografiat in timp ce-i dadea bani presedintei unei sectii de votare, chiar in fata sectiei. Primarul PSD Stelian Clinciu a fost surprins in fata.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis arunca bomba, chiar dupa ce a castigat. Candidatul PNL la prezidentiale a lansat un atac dur la PSD chiar in timpul discursului de invingator

in ciuda rezultatelor bune din primul tur al prezidentialelor, Klaus Iohannis nu a uitat de vechii sai dusmani si a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD chiar in timpul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Acuzatii grave in ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plangere la politie

Primarul PSD din orasul vrancean Marasesti, Valerica Chitic, s-a ales cu plangere la Politie pentru ca nu respecta legislatia electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 PSD-istul Niculae Badalau, fost ministru al Economiei: Am votat pentru linistea romanilor din Diaspora

Fostul ministru al Economiei, senatorul PSD Niculae Badalau, a declarat duminica, pentru Agerpres, ca a votat, printre altele, pentru linistea si unitatea romanilor din tara si de peste hotare. Am votat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2518 seconds )