Libnet.ro
UNICEF

17:30

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Acuzatii grave in ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plangere la politie

Antena3 Antena3,
ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Acuzatii grave in ziua votului: Un primar PSD s-a ales cu plangere la politie

Primarul PSD din orasul vrancean Marasesti, Valerica Chitic, s-a ales cu plangere la Politie pentru ca nu respecta legislatia electorala. continuă pe Antena3

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Miza secreta a votului din diaspora

REZULTATE EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Miza reala a turul 1 e cine va intra in turul 2 alaturi de presedintele Klaus Iohannis, favoritii fiind Viorica Dancila si Dan Barna. Dupa mobilizarea.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Prima zi de vot in Romania, a treia in diaspora. Primele rezultate exit poll, la ora 21

Alegeri prezidentiale 2019. A inceput ziua votului pentru romanii din tara si a treia zi pentru cei din strainatate, aproape 19 milioane de alegatori fiind asteptati sa-si aleaga favoritul dintre cei 14 candidati la alegerile prezidentiale. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2019 vor fi cele de tip exit poll, la ora 21. 00, trei case de sondare fiind acreditate pentru acest scrutin: IRES, Curs si Avangarde. 05 Ministrul de Interne Marcel Vela, noul ministru al Educatiei, Monica Anisie, si primarul general al Capitalei Gabriela Firea, au votat imediat dupa deschiderea sectiilor de vot.

Alegeri prezidentiale 2019. LIVE Prima zi de vot in Romania, a treia in diaspora. Primele rezultate exit poll, la ora 21

Alegeri prezidentiale 2019. A inceput ziua votului pentru romanii din tara si a treia zi pentru cei din strainatate, aproape 19 milioane de alegatori fiind asteptati sa-si aleaga favoritul dintre cei 14 candidati la alegerile prezidentiale. Primele rezultate ale alegerilor prezidentiale 2019 vor fi cele de tip exit poll, la ora 21. 00, trei case de sondare fiind acreditate pentru acest scrutin: IRES, Curs si Avangarde.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Acuzatii de sabotare a alegerilor

Au fost momente de confuzie sambata seara printre locuitorii orasului Cavnic. Timp de10 minute a fost intrerupt curentul electric. Primarul orasului a lansat acuzatii de sabotare pentru alegerile de.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Mircea Diaconu, anunt de ultim moment in ziua votului. Va face asta dupa ce urnele se inchid

Mircea Diaconu si-a anuntat sustinatorii virtuali, ca la ora inchiderii urnelor, va fi din nou pe treptele Ateneului Roman. Candidatul independent .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Numaratoarea inversa pana la startul votului. Antena 3, desfasurare impresionanta de forte

In doar cateva ore incepe votul pentru alegerile prezidentiale din Romania. Nu in tara, acolo unde sectiile se vor deschide.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Estimarea PSD la ora 13.00. Vesti proaste pentru doi candidati importanti

Vin vesti proaste pentru o serie de candidati dinspre PSD, acolo unde social-democratii au o estimare a votului pentru ora 13. 00, dezvaluie surse politice pentru Antena.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Primar din judetul Constanta, surprins cand oferea bani presedintei unei sectii de votare. Cum si-a motivat gestul?

Primarul PSD Stelian Clinciu din Dumbraveni se afla in mijlocul unui scandal dupa ce a fost fotografiat oferind bani presedintei sectiei de vot 440, situata din satul.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Ce mesaj le transmite Mark Zuckerberg romanilor in ziua alegerilor

Facebook a pregatit un mesaj special pentru romani in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. Dupa deschiderea urnelor, la ora 7. 00, Facebook le-a adresat un indemn.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis a asteptat rezultatul alegerilor fara emotii. Victoria anuntata de Ludovic Orban cu trei ore inainte de inchiderea urnelor

Atmosfera la sediul central al PNL, duminica, in ziua scrutinului, a fost una linistita, lipsita de emotii pentru candidatul liberalilor la prezidentiale, actualul sef al statului,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2905 seconds )