Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traditii de Craciun din Romania, prezentate in lume

România Liberă România Liberă,
Traditii de Craciun din Romania, prezentate in lume

Craciunul la romani este un proiect marca ICR dedicat promovarii internationale a culturii, tradit. continuă pe România Liberă

Oana Roman si-a jignit fiica chiar in Ajun de Craciun. Toata Romania a auzit cum a strigat-o

Oana Roman a fost surprinsa intr-un moment mai delicat. Astfel, vedeta si-a jignit fiica intr-un moment in care credea ca nu e inregistrata, dar cand a venit in fata camerei, aceasta s-a comportat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Oana Roman si-a jignit fiica chiar in Ajun de Craciun in timpul declaratiilor, sotia .

Cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor

Celebritatile de peste Ocean au fost cuprinse de spiritul Craciunului si si-au decorat spectaculos resedintele. Iata cativa dintre cei mai frumosi brazi de Craciun din casele vedetelor.

Cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile

A inceput numaratoarea inversa pana la Sarbatori, momentul perfect in care sa ne delectam cu filme de sezon. Iata in continuare 15 dintre cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile.

Periplul hotelurilor din Romania pentru a supravietui in perioada pandemiei COVID-19

Un studiu realizat de Cushman and Wakefield in parteneriat cu Federatia Industriei Hoteliere din Romania FIHR), care vizeaza hotelierii romani, a fost lansat in noiembrie 2020 pentru a intelege impactul COVID-19 asupra industriei hoteliere romanesti si viziunea lor cu privire la evolutia acestui sector, transmite un comunicat de presa trimis redactiei.

Covid-19 darama inca o vedeta din Romania. A ajuns de urgenta la spital, iar starea lui este critica (exclusiv)

In ultima perioada, din ce in ce mai multe vedete cad rapuse de COVID-19. Ultimavictima a virusului este unul din cei mai indragiti impresari din muzica romaneasca. Este vorba de celebrul impresar Lucian Ionescu, internat de urgenta la Spitalul Clinic Dr. Cantacuzino, din Bucuresti. Lucian Ionescu, impresarul artistilor romani, in stare grava Celebrul impresar .

Top cele mai sarace orase din Romania. in ce suferinta traiesc oamenii de aici

Care sunt cele mai sarace orase din Romania, unde angajatii se afla aproape de limita supravietuirii, din cauza faptului ca sunt cel mai prost platiti din tara. Care sunt cele mai sarace orase din Romania Potrivit unui studiu anual, realizat de GfK privind puterea de cumparare in Europa, venitul net anual care este disponibil pe .

Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar. O acuza ca face amor pe bani cu altii

Jasmine, dansatoarea de muzica orientala, a fost surprinsa de catre paparazzi Impact. ro, dupa ce fostul ei iubit milionar a dat-o afara din casa, pentru ca l-ar fi inselat cu cel mai bun prieten al lui. Vedeta din Romania, data afara din casa de iubitul milionar Barbatul a acuzat-o pe celebra dansatoare ca intretine relatii sexuale .

Judetul din Romania unde impozitul in 2021 se va majora cu 500%. Vom avea taxe mai mari

Taxele si impozitele locale au fost intotdeauna subiect aprig de discutie in mai toata tara. Sunt destule judete in care si anul acesta, dar si in anii trecutti, au fost majorate aceste taxe si impozite. Dar, din pacate, vestea data locuitorilor jduetului Buzau, creaza panica si nemultumiri. Judetul Buzau va avea taxe majorate in 2021 .

Drama unei prezentatoare TV din Romania. Nu mai poate avea copii dupa ce a nascut in pandemie

Diana Bart este cunoscuta publicului larg, acesta fiind prezentatoare de stiri, de mai multi ani la postul de televiziune Prima TV. Aceasta a nascut recent o fetita. Diana Bart are doua fetite, pe Maira si pe Armina, iar doctorii i-au dat un verdict dur cu privire la o alta potentiala sarcina. Drama unei prezentatoare TV .

Ciolos: Am o nemultumire privind prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern Felul in care a actionat politic si profesional, departe de a fi o referinta pentru educatia din Romania

Copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos a transmis, miercuri, pe Facebook, ca, la fel ca o mare parte a societatii civile si precum multi colegi de-ai sai, are o nemultumire cu privire la prezenta lui Sorin Cimpeanu in Guvern. El spune ca felul in care Sorin Cimpeanu a actionat politic si profesional in ultimii ani este departe de ceea ce ar trebui sa fie un parcurs politic decent si o referinta pentru educatia din Romania.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )