Libnet.ro
UNICEF

23:15

Trafic restrictionat pe A2, la kilometrul 115, din cauza unui incendiu de miriste

Adevărul Adevărul,
Trafic restrictionat pe A2, la kilometrul 115, din cauza unui incendiu de miriste

Un incendiu de miriste s-a produs, luni, in judetul Calarasi, fiind afectata circulatia pe sensul catre Constanta al Autostrazii Soarelui. in zona localitatii Perisoru din cauza fumului dens care pune traficul in pericol se circula doar pe banda numarul doi. continuă pe Adevărul

Accident cumplit pe drumul care leaga Constanta de Tulcea! Oameni spulberati din cauza unui sofer care se filma live pe Facebook

Accident socant pe drumul care leaga Constanta de Tulcea. O cursa nebuna, filmata si transmisa live pe Facebook, a spulberat trei vieti nevinovate - o batrana, un copil si o femeie insarcinata, iar o.

DIN CAUZA OBSTACOLELOR IMPUSE DE DANEMARCA, Lucrarile la Nord Stream 2, posibil sa coste mai mult cu 660 milioane euro

Operatorul proiectului Nord Stream 2 a anuntat, ieri, ca lucrarile la gazoductul care traverseaza Marea Baltica spre Europa ar putea fi intarziate cu opt luni si ar putea costa cu 660 de milioane de euro in plus, din cauza obstacolelor in obtinerea permiselor necesare din Danemarca, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Trafic restrictionat in Piata Victoriei, pentru mitingul din 10 august

Traficul rutier va fi restrictionat temporar sau cand situatia va impune acest lucru in 10 august, cand este anuntat un miting de amploare in Piata Victoriei, la un an dupa ce Jandarmeria a dispersat in forta protestul impotriva PSD, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Germanii se plang ca nu pot dormi din cauza sunetelor scoase de aricii care se imperecheaza (VIDEO)

Sezonul de imperechere al aricilor a bagat panica intr-o localitate din Germania. Politia a primit mai multe telefoane cu reclamatii legate de zgomotele care veneau din gradini pe timpul noptii. Nu mica le-a.

Noi confruntari violente intre protestatari si politie la Hong Kong: Cocteiluri Molotov si gaze lacrimogene, in timp ce economia statului semiautonom se resimte din cauza manifestatiilor

Politia din Hong Kong a folosit gaze lacrimogene, duminica, pentru a dispersa manifestantii, in timp ce mai multe cocteiluri Molotiv au explodat in centrul zonei comerciale Wan Chai, in cel de-al zecelea weekend de proteste, relateaza Reuters. Camerele de hotel incep sa fie din ce in ce mai goale si pana si Disneyland-ul sufera, motiv pentru care economia, si in special sectorul de turism, simte un recul, potrivit AFP.

Simona Halep a abandonat meciul din sferturile Rogers Cup dupa un set, din cauza unor probleme medicale

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a abandonat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Toronto, din cauza unor probleme medicale, retragandu-se de pe teren dupa primul set al meciului cu cehoaica.

FOTO Masini si acoperisuri distruse, dupa ce la Roma a plouat cu fragmente din motorul unui avion Boeing 787

Un Boeing 787 al companiei Norvegian cu 298 de pasageri la bord a fost fortat, sambata, sa aterizeze la scurt timp dupa decolare pe aeroportul Fiumicino din Roma, dupa ce mai multe fragmente s-au desprins din motorul avionului. Bucatile desprinse si cazute din cer au distrus mai multe masini si acoperisuri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )