Libnet.ro
UNICEF

22:45

Trafic restrictionat, pe DN 10, in Vernesti, din cauza unui accident soldat cu ranirea unui biciclist

Adevărul Adevărul,
Trafic restrictionat, pe DN 10, in Vernesti, din cauza unui accident soldat cu ranirea unui biciclist

Un accident rutier s-a produs marti, pe raza localitatii Vernesti. Un conducator auto de 51 de ani, din Covasna, care se deplasa cu masina din directia Brasov catre Buzau, a acrosat un biciclist de 80 de ani care circula in acelasi sens. continuă pe Adevărul

Primul deces din cauza gripei din acest sezon. Alte 67 de cazuri de gripa au fost confirmate

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa pana acum. De asemenea, aproape.

Incendiu la o casa din Turnu Severin din cauza unui cos de fum neprotejat termic

Pompierii au intervenit luni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casa de pe bulevardul I. Bratianu din Drobeta Turnu Severin.

Haos la camerele de garda ale spitalelor din tara, din cauza virozelor

Este haos la camerele de garda ale spitalelor din cauza valului de viroze. Pentru ca nu stiu diferenta dintre viroza si gripa, parintii fug cu cei mici la spital de la prima tuse, iar medicii abia mai.

Un barbat a murit din cauza gripei porcine: Medicii nu au mai putut face nimic

Un barbat din Timis a murit din cauza gripei porcine. in varsta de 32 de ani, acesta era internat la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce contactase virusul AH1N1, informeaza Digi 24. Barbatul era.

Ancheta din cauza Autostrazii Sibiu-Pitesti

Premierul a trimis corpul de control la Compania de Drumuri din cauza Autostrazii Pitesti-Sibiu. Asta pentru ca desi exista proiectul inca de acum zece ani, lucrarile nu vor incepe nici anul.

Gara din Rosiorii de Vede, evacuata din cauza unei scurgeri de propilena dintr-un vagon / Garnitura de tren a fost mutata n cmp

Aproximativ 200 de persoane au fost evacuate din gara Rosiorii de Vede, dupa ce angajatii garii au observat ca din vagonul unui tren incarcat cu propilena sunt scurgeri. Garnitura de tren a fost mutata in camp, la doi kilometri, iar la fata locului au fost trimise echipaje de pompieri.

DIN CAUZA SUPRAVEGHERII STRICTE A WASHINGTONULUI: Investitorii chinezi renunta la investitiile in Silicon Valley

Noile politici ale administratiei Trump menite sa limiteze accesul Chinei la inovatiile americane au blocat practic investitiile chineze in startup-uri tehnologice americane.

Aeroportul Heathow din Londra a anulat toate zborurile din cauza unor drone

Zborurile care decolaudin aeroportul Heathrow din Londra marti dupa-amiaza au fost anulate din cauza unor drone. Angajatii de la Heathrow au declarat ca au observat dronele in vecinatatea.

Singurul restaurant de nudisti din Paris s-a inchis din cauza lipsei de clienti

Primul restaurant din Paris se va inchide la numai un an dupa inaugurare, din cauza lipsei de clienti. O Naturel s-a deschis in februarie 2017, odata cu cresterea in popularitate a nudismului in Franta.

Un tanar de 33 de ani a murit la Timisoara din cauza gripei. Nu avea probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a decedat la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra. El a fost transferat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )