Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un tanar de 33 de ani a murit la Timisoara din cauza gripei. Nu avea probleme anterioare de sanatate

Antena3 Antena3,
Un tanar de 33 de ani a murit la Timisoara din cauza gripei. Nu avea probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a decedat la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra. El a fost transferat. continuă pe Antena3

Un tanar de 33 e ani a murit la Timisoara din cauza gripei. Nu avea probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a decedat la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra. El a fost transferat.

Un barbat a murit din cauza gripei porcine: Medicii nu au mai putut face nimic

Un barbat din Timis a murit din cauza gripei porcine. in varsta de 32 de ani, acesta era internat la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce contactase virusul AH1N1, informeaza Digi 24. Barbatul era.

Primul deces din cauza gripei din acest sezon. Alte 67 de cazuri de gripa au fost confirmate

Un barbat de 53 de ani din judetul Galati a murit din cauza gripei, fiind primul deces din acest sezon, in conditiile in care au fost confirmate 67 de cazuri de gripa pana acum. De asemenea, aproape.

Un barbat din Galati a murit din cauza gripei, primul deces din acest sezon de iarna

Primul deces din cauza gripei din acest sezon de iarna a avut loc in Galati, fiind vorba de un barbat de 53 de ani, transmite Centrul National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, raportarea fiind pentru ultima saptamana a anului trecut.

Un avion cu destinatia Salonic a aterizat la Timisoara din cauza ninsorilor puternice din Grecia

Un avion care avea la bord 182 de pasageri si care trebuia sa ajunga pe aeroportul din Salonic Grecia) a fost obligat, vineri seara, sa aterizeze la Timisoara, din cauza conditiilor ninsorilor puternice din tara de destinatie.

Al treilea deces provocat de gripa: Un tnar de 33 de ani din Arad, fara probleme anterioare de sanatate

Un barbat de 33 de ani din Arad a murit la Spitalul Judetean din Timisoara in urma unor multiple complicatii provocate de o gripa pe care a contactat-o in colectivitatea in care lucra, anunta Agerpres. Tanarul nu avea probleme anterioare de sanatate, a declarat Ovidiu Bedreag, medic la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean din Timisoara. Este cel de-al treilea deces provocat de gripa in Romania in acest sezon.

Ancheta din cauza Autostrazii Sibiu-Pitesti

Premierul a trimis corpul de control la Compania de Drumuri din cauza Autostrazii Pitesti-Sibiu. Asta pentru ca desi exista proiectul inca de acum zece ani, lucrarile nu vor incepe nici anul.

Un pacient a murit la Spitalul din Ploiesti la doua saptamni dupa ce a fost scapat de pe targa. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Un pacient a murit la doua saptamani dupa ce a fost scapat de pe targa la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, in timp ce era transferat la alta sectie. Politistii din Prahova au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz. Barbatul era internat la sectia Neurochirugie, unde a fost operat din cauza unei tumori.

Aeroportul Heathow din Londra a anulat toate zborurile din cauza unor drone

Zborurile care decolaudin aeroportul Heathrow din Londra marti dupa-amiaza au fost anulate din cauza unor drone. Angajatii de la Heathrow au declarat ca au observat dronele in vecinatatea.

Singurul restaurant de nudisti din Paris s-a inchis din cauza lipsei de clienti

Primul restaurant din Paris se va inchide la numai un an dupa inaugurare, din cauza lipsei de clienti. O Naturel s-a deschis in februarie 2017, odata cu cresterea in popularitate a nudismului in Franta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )