Libnet.ro
UNICEF

15:00

Trafic restrictionat pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Trafic restrictionat pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei

Traficul rutier este restrictionat sambata pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Trafic restrictionat pe Transfagarasan. Care este motivul

Competitia ciclistaTurul Romaniei are loc sambata peTransfagarasan, iar traficul este restrictionat in zona. Astazi, 12 septembrie 2020, pentru desfasurarea in bune.

Restrictii de trafic pe DN21 Braila-Calarasi din cauza lucrarilor la carosabil

Timp de cateva zile, traficul rutier este restrictionat pe DN21 Braila- Calarasi din cauza unor lucrari la carosabil. Reparatiile vor incepe miercuri, 9 septembrie, la ora 14.

Vedeta Kanal D a trecut prin momente grele, din cauza covid-19. Ce simptome a avut

Dan Cruceru, caci desre el este vorb, a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul emisiunii Survivor Romania si-a facut curaj sa le povesteasca fanilor, la ceva timp dupa ce s-a vindecat. Vedeta Kanal D a trecut prin momente grele, din cauza covid-19 De asemenea, Dan Cruceru a mers sa si doneze plasma pentru a salva .

Steag rosu pe litoral din cauza valurilor mari. Turistii ignora recomandarile salvamarilor

Salvamarii trag un important semnal de alarma pentru turistii care sunt la aceasta ora pe plaja! Marea este agitata, iar steagurile rosii sunt arborate, pe anumite portiuni, din cauza valurilor inalte.

Brazilia a depasit numarul de 130.000 de decese din cauza Covid-19

Brazilia a depasit numarul de 130. 000 de decese din cauza Covid-19, dupa ce in ultimele 24 de ore s-au inregistrat 874 de morti, conform news. ro.

Ferma 2020. Viviana Sposub nu mai are iubit! Vedeta a fost parasita din cauza lui George Burcea?!

S-au sarutat pasional in Ferma 2020, apoi ea s-a aratat deranjata ca lumea a cuplat-o cu George Burcea, caci dupa atingerile din fata camerelor, toti au speculat ca intre Viviana Sposub si actor s-a infiripat o idila. Desi ambii sunt fara parteneri, vedeta a clarificat cateva aspecte legat de controversata actiune din show-ul de la .

Orban, intrebat daca Romania ar putea reveni la starea de urgenta din cauza COVID-19: Nu exista un astfel de scenariu. Situatia este sub control

Premierul Ludovic Orban spune ca la acest moment nu exista un scenariu privind revenirea la starea de urgenta in Romania din cauza COVID-19 si ca situatia este sub control.

Curg amenzile aplicate romanilor de catre politisti din cauza nerespectarii masurilor sanitare: 983 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 226.790 lei, in ultimele 24 de ore

Curg amenzile aplicate romanilor de catre politisti din cauza nerespectarii masurilor sanitare pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Angajatii MAI si ai altor structuri abilitate au aplicat, in.

Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj fara precedent din cauza fostului lider PSD. Irina Tanase a rabufnit

Irina Tanase nu s-a mai putut abtine si a rabufnit dupa ce ANP ii refuza lui Liviu Dragnea accesul la tratament medical corespunzator bolii de care acesta sufera. Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj dur Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a reactionat dur la comunicatul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, prin care institutia a respins acuzatiile .

Fata de 18 ani, batuta crunt de o tanara, din cauza geloziei - ATENTIE, Imagini cu un puternic impact emotional

O tanara de 22 de ani ar fi agresat, din cauza geloziei, o fata de 18 ani, in localitatea Albesti, judetul Mures.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )