Libnet.ro
UNICEF

12:00

Trafic restrictionat pe Transfagarasan. Care este motivul

B1 B1,
Trafic restrictionat pe Transfagarasan. Care este motivul

Competitia ciclistaTurul Romaniei are loc sambata peTransfagarasan, iar traficul este restrictionat in zona. Astazi, 12 septembrie 2020, pentru desfasurarea in bune. continuă pe B1

Tragedie in Valcea, dupa ce un jandarm s-a aruncat in gol de la etajul cinci. Care este motivul pentru care barbatul a recurs la acest gest

Scene de groaza au avut loc astazi, in judetul Valcea, dupa ce un jandarm, in varsta de 40 de ani, s-a aruncat de la etajul cinci al blocului in care locuia. Barbatul se afla de mai bine de o luna si jumatate in concediu medical, dar nimic nu prevestea nenorocirea. Cum s-a petrecut tragedia Sinuciderea .

Crima socanta in Galati. O femeie a fost ucisa in chinuri de catre iubitul sau, dupa ce a refuzat sa fie salvata. Care este motivul

O crima teribila a ingrozit Romania. O femeie in varsta de 51 de ani a fost ucisa cu sange rece, in Galati, chiar de catre iubitul sau. Potrivit vecinilor, viata femeii a fost un adevarat cosmar de cand s-a imprietenit cu acest barbat. Cel mai ciudat este, insa, ce descoperire au facut politistii. Femeia a .

O familie a fost scoasa cu forta din avion. Care este motivul

O familie a fost scoasa cu forta dintr-un avion, pentru ca nu au pus masca celor doi copii, unul de un an si 7 luni si celalalt de trei ani, scrie Daily Star. Tatal familiei a filmat momentul in care.

O familie a fost scoasa cu forta din avion. Care este motivul (VIDEO)

O familie a fost scoasa cu forta dintr-un avion, pentru ca nu au pus masca celor doi copii, unul de un an si 7 luni si celalalt de trei ani, scrie Daily Star. Tatal familiei a filmat momentul in care.

Trafic restrictionat pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei

Traficul rutier este restrictionat sambata pe Transfagarasan din cauza organizarii competitiei cicliste Turul Romaniei, conform news. ro.

Speak si Stefania, testati pentru COVID. Care este rezultatul!

Speak si Stefania se numara printre vedetele care au intrat in izolare dupa ce Nea Marin a fost depistat pozitiv cu COVID. Cei doi s-au testat la randul lor. Iata care este rezultatul! .

Care este marele defect al lui Mirel Radoi. Chiar selectionerul l-a dezvaluit

Mirel Radoi a calificat echipa nationala a Romaniei Under 21 in semifinalele Campionatului European in 2019. A facut furori cu lotul de tineret, astfel ca, urmatorul pas era previzibil. Anul trecut, a fost promovat pentru a gestiona fotbalul national senior al Romaniei. Radoi l-a inlocuit pe Cosmin Contra, care nu a reusit sa se califice .

Care este starea episcopului Ignatie al Husilor, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Episcopul Ignatie al Husilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad. Care este starea episcopului Ignatie.

Fostul sportiv din Romania a fost condamnat pentru trafic de droguri. Decizia este definitiva

La inceputul lunii iunie, DIICOT efectua o perchezitie in casa jucatorului de handbal Pierre Yves Ragot. Francezul are o casa la Brasov si juca la HC Minaur Baia Mare. Pierre Yves Ragot, cultivator indoor de cannabis Povestea fostului jucator la Dinamo a inceput odata cu autosesizarea DIICOT si a celor de la BCCO Brasov-Serviciul Antidrog.

Profesorii care au boli cronice pot opta sa predea online Care este procedura - ministrul Sanatatii

Profesorii care au boli cronice pot opta sa predea online, in baza unei recomandari medicale de la doctorul curant, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )