Libnet.ro
UNICEF

09:00

Trafic rutier blocat pe DN3, la Lehliu din cauza unui accident cu 6 victime

Adevărul Adevărul,
Trafic rutier blocat pe DN3, la Lehliu din cauza unui accident cu 6 victime

Traficul rutier a fost blocat duminica, in jurul pranzului, in zona localitatii Lehliu din cauza unui accident rutier produs pe DN3, soldat cu sase persoane ranite, dintre car euna mai grav. continuă pe Adevărul

UPDATE Traficul rutier a fost reluat pe DN3, la Lehliu. Un accident cu 6 victime blocase circulatia

Traficul rutier a fost blocat duminica, in jurul pranzului, in zona localitatii Lehliu din cauza unui accident rutier produs pe DN3, soldat cu sase persoane ranite, dintre care una mai grav.

Actiunile Steinhoff au pierdut peste 60% ieri, pe piata germana

Actiunile Steinhoff International Holdings NV, al doilea mare retailer de mobila din lume, care detine brandurile Kika si Pepco din Romania, au pierdut peste 60% ieri, pe piata germana, din cauza unui scandal contabil care afecteaza compania.

Veniturile comerciantilor de Craciun - in pericol din cauza atacurilor DDoS si a vulnerabilitatilor POS

Peste 77% dintre companii au avut de suferit din cauza unui atac cibernetic in ultimele 12 luni, conform raportului Kaspersky Lab IT Security Economics.

Accident rutier grav in capitala! O masina s-a rasturnat si altele doua au fost avariate din cauza unui sofer baut

Accident spectaculos in aceasta dimineatain Capitala. O masinas-a rasturnat si alte doua au fost avariate dupa ce un sofer a intrat cu viteza in curba. Politistii trebuie sa af.

Accident rutier grav in Capitala! O masina s-a rasturnat si altele doua au fost avariate din cauza unui sofer baut

Accident spectaculos in aceasta dimineatain Capitala. O masinas-a rasturnat si alte doua au fost avariate dupa ce un sofer a intrat cu viteza in curba. Politistii trebuie sa af.

Porturile Constanta Nord, Constanta Sud si Midia, inchise din cauza vantului puternic

Porturile Constanta Nord, Constanta Sud si Midia au fost inchise duminica din cauza vantului puternic, potrivit unui comunicat de presa al Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei.

Sistemul IT al achizitiilor publice a devenit indisponibil joi, din cauza unor probleme tehnice/Toate procedurile de licitatie au fost prelungite cu o zi pentru a nu crea probleme ofertantilor

Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP) a devenit indisponibil joi, avand afisat un mesaj in care utilizatorii sunt informati ca toate procedurile online care aveau termen de inchidere in cursul acestei zile se vor amana cu o zi. Contactat de HotNews. ro, Liviu Stoica, presedintele AADR, agentia care gestioneaza acest sistem IT al statului, a declarat ca sistemul a devenit indisponibil in urma cu o ora din cauza unor probleme tehnice, dar ca sistemul isi va reveni in circa 2 ore. A avut loc o incarcare masiva pe baza de date, probabil din cauza ca in luna decembrie exista un volum foarte mare de achizitii directe. A trebuit sa oprim sistemul ca sa putem sa facem toata procedura de curatare a bazelor de date temporare. Ca nu cumva sa avem vreun ofertant care sa nu poata depune pretul din considerente tehnice, am preferat sa facem prelungirea cu o zi a tuturor procedurilor de licitatie care se terminau astazi. , a precizat acesta.

Care sunt cel mai des intalnite produse contrafacute si cat pierd afacerile din cauza acestora

Vanzarile de haine, incaltaminte si accesorii contrafacute in Uniunea Europeana sunt de aproape 10% din totalul vanzarilor din acest sector in UE, arata un studiu realizat de agentia europeana pentru proprietatea intelectuala. Astfel afacerile legitime din intreaga Europa pierd 43,3 miliarde de euro din vanzari din cauza produselor contrafacute si 518. 000 de joburi, noteaza Asociatia ACTIV. Ce loc ocupa Romania in topul pierderilor inregistrate din cauza produselor contrafacute.

Legea darii in plata nu functioneaza din cauza arogantei bancherilor

Legea darii in plata se aplica greu din cauza bancilor, care nu inteleg ca nici macar lor nu le serveste atitudinea aroganta pe care o afiseaza, a declarat, ieri, senatorul PNL Daniel Catalin Zamfir, presedintele Comisiei economice.

Legea darii in plata nu functioneaza din cauza arogantei bancherilor

ACTUALIZARE 14:59 Secretarul general al PNL se dezice de Zamfir: Plafonarea dobanzilor la creditele bancare - o initiativa populista, care nu reprezinta partidul Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, afirma ca initiativa legislativa a senatorului Daniel Zamfir privind plafonarea dobanzilor la creditele bancare este populista si contrara economiei de piata libera, sustinand ca ea nu reprezinta partidul. ----------- Legea darii in plata se aplica greu din cauza bancilor, care nu inteleg ca nici macar lor nu le serveste atitudinea aroganta pe care o afiseaza, a declarat, ieri, senatorul PNL Daniel Catalin Zamfir, presedintele Comisiei economice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )