Libnet.ro
UNICEF

19:15

Traficul pe Autostrada Soarelui, supravegheat din elicopter. Soferii care au baut, avertizati sa nu conduca

Adevărul Adevărul,
Traficul pe Autostrada Soarelui, supravegheat din elicopter. Soferii care au baut, avertizati sa nu conduca

Circulatia pe Autostrada Soarelui este supravegheata de un elicopter din cadrul Inspectoratului General al Aviatiei Romane, a declarat, marti purtatorul de cuvant al IGPR, Georgian Dragan. continuă pe Adevărul

Corina Bud, aparitiile sexy din ultimele luni care te fac sa spui WOW

Corina si-a sculptat silueta intr-un mod incredibil si se imbraca si pozeaza de cateva luni incoace foarte sexy. Iata unele din cele mai memorabile aparitii publice ori postari de pe paginile sale de socializare.

A inceput minivacanta de Sfanta Maria. Trafic de cosmar pe Autostrada Soarelui si Valea Prahovei

Minivacanta de Sfanta Maria a dat peste cap traficul rutier pe cele mai importante sosele ale tarii. Circulatia rutiera este intensa, sambata dimineata, pe Autostrada A2, sensul de mers Bucuresti Constanta. Traficul s-a intensificat si pe DN1 Bucuresti Brasov, masinile ruland in coloana la intrarea in Comarnic.

Trafic normal pe Autostrada Soarelui. Politia, cu ochii pe turistii care calatoresc spre Constanta

Traficul rutier a mai scazut in intensitate pe autostrada A2, pe sensul de mers Bucuresti - Constanta, dupa ce sambata, la primele ore ale diminetii aglomeratia a intins la maximum nervii soferilor. La statia de taxare de la Fetesti nu mai sunt probleme de trafic. La iesirea de pe autostrada A4, la intersectia cu DN39, nu mai exista coloane de masini.

Traficul pe DN 1 s-a desfasurat cu dificultate, duminica seara, din cauza inundatiilor care au acoperit carosabilul

Traficul rutier s-a desfasurat, duminica, in conditii grele, pe DN 1 circulandu-se pe o singur sens, in localitatea Scoreiu, unde sase case si mai multe curti sunt inundate, potrivit Politiei si Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Sibiu.

Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus la mortea a trei persoane

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat in aceasta dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent.

Presedintele Trump, acuzat de inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, care au dus sambata noaptea la moartea a trei persoane si ranirea a altor 35

Primarul din Charlottesville, Michael Signer, l-a condamnat duminica dimineata pe presedintele Donald Trump pentru inflamarea tensiunilor rasiale din Statele Unite, precum si pentru violentele generate de militantii de extrema-dreapta si de grupurile antifasciste pe strazile din pitoreasca localitate din Virginia, transmite The Independent, potrivit News. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2746 seconds )