Libnet.ro
UNICEF

18:15

Traficul a fost reluat pe toate drumurile nationale inchise din cauza viscolului; se circula cu restrictii de tonaj pe trei tronsoane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Traficul a fost reluat pe toate drumurile nationale inchise din cauza viscolului; se circula cu restrictii de tonaj pe trei tronsoane

Traficul a fost reluat, joi, pe toate drumurile nationale inchise in ultima perioada din cauza conditiilor meteorologice, insa au fost instituite restrictii pentru masinile de mare tonaj pe trei tronsoane, DN3, DN5B si DN41. continuă pe Wall-Street Ro

Autostrada Soarelui si 12 drumuri nationale inchise din cauza viscolului si zapezii

Autostrada A2 care leaga Bucurestiul de Constanta si 12 drumuri nationale din judetele Calarasi, Ialomita, Giurgiu si Constanta sunt inchise din cauza zapezii si a viscolului, potrivit centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Drumuri nationale inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit, marti dupa-amiaza, pe drumul national DN) 41, in judetul Giurgiu, din cauza viscolului. La ora transmiterii acestei stiri sunt inchise circulatiei artere din trei judete.

6 Drumuri Nationale, inchise din cauza viscolului

Traficul a fost oprit astazi dupa-amiaza pe sase Drumuri Nationale din judetele Calarasi, Constanta si Giurgiu, din cauza viscolului, deoarece vizibilitatea este redusa, informeaza Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) prin intermediul unor comunicate de presa.

Drumurile nationale sunt deschise. Ce artere de trafic raman blocate de nameti

Circulatia rutiera este deschisa pe toate drumurile nationale din judetul Calarasi, deplasarea efectuandu-se in conditii de iarna. in continuare sunt inchise circulatiei mai multe drumuri judetene.

Circulatie ingreunata pe drumurile nationale din patru judete, din cauza cetii dense

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Botosani, Iasi, Mures si Suceava se desfasoara ingreunat, luni seara, din cauza cetii dense, informeaza Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza zapezii si a viscolului: Pentru ce alte drumuri nationale a fost luata aceeasi masura

ANM a prelungit codul galben de viscol pana miercuri la ora 10, in judetele Caras-Severin, Calarasi si Constanta. Vremea rea creeaza din nou probleme in trafic, marti seara fiid.

Autostrazile A2 si A4, inchise din cauza viscolului. Situatia drumurilor blocate din cauza viscolului, la ora 20.00

Autostrada A2 Bucuresti - Constanta si autostrada A4 Ovidiu - Agigea au fost inchise, marti seara, din cauza zapezii si a viscolului, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Avarie majora in Bacau: 150.000 de persoane nu au apa de doua zile, iar 7 institutii de invatamant au fost inchise din lipsa de caldura (VIDEO)

De doua zile, 150. 000 de locuitori din Bacau traiesc ca in Evul Mediu, fara apa la robinet. Oamenii au facut drumuri lungi pana la izvoarele din localitatile vecine, unde au stat la coada si.

A fost identificat primul malware pentru Mac din 2017

Cu toate ca malware-ul tinteste in general, catre sistemele cu Windows, un astfel de pericol a fost identificat acum si pe Mac. in general, sistemul de operare MacOS, sau OS X, al celor de la Apple, este considerat atat de sigur incat nu ai nevoie de un software aditional pentru a te proteja impotriva virusilor [].

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )