Libnet.ro
UNICEF

22:30

Un an de la tragedia care a socat Romania! 10 greseli majore facute de autoritati in cazul Caracal

Antena3 Antena3,
Un an de la tragedia care a socat Romania! 10 greseli majore facute de autoritati in cazul Caracal

Zi trista pentru familia Alexandrei Macesanu. Astazi se implineste un an de cand tanara a fost vazuta in viata ultima data la Caracal, in judetul Olt. Pentru familia adolescentei, care ar fi fost rapita si ucisa de Gheorghe Dinca, a trecut un an de chinuri si incertitudini. Pe de o parte, datele despre faptul ca Alexandra ar fi in viata nu au fost credibile. Pe de alta parte, cadavrul ei nu a fost gasit. continuă pe Antena3

EXCLUSIV Un an de la disparitia Alexandrei Macesanu. Marea greseala a autoritatilor in cazul care a socat Romania. Tudorel Butoi, psiholog criminalist: Gheorghe Dinca, un psihopat sexual fara frana

Vineri, 24 iulie, se implineste un an de zile de la disparitia adolescentei Alexandra Macesanu, din Caracal. De socantul caz se leaga multeinformatii contradictorii, tot felul de scenariisi greseli.

Documentul care ameninta Romania. Raed Arafat, avertisment infricosator: E posibil sa se ajunga la masuri de restrictie

Raed Arafat a anuntat in cursul serii de duminica posibilitatea ca anumite zone din Romanie sa fie restrictionate. Aceste masuri radicale de preventie vor fi luate in conditiile in care numarul de imbolnaviri va creste alarmant, iar acele zone vor reprezenta un focar de infectie. Romania, la un pas de a fi restrictionata Secretarul de .

Studiul care plaseaza Romania la coada sistemelor de Educatie

In Romania, 46% dintre elevi sunt analfabeti functionali, nu reusesc sa inteleaga o cerinta, conform.

Fotograful care a asteptat 10 zile pentru a face aceasta imagine perfecta

Fotografia cu animale salbatice poate necesita adesea multa rabdare si mult noroc. Dar aceste doua lucruri s-au reunit doar pentru fotograful Mithun H, care a surprins aceasta remarcabila fotografie a unui leopard, dar si pe pe o pantera, ca pe oumbra. Cum arata imaginea perfecta Mithun H a filmat in rezervatia forestiera Kabini din Karnataka, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )