Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tragedia din Australia, in imagini (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Tragedia din Australia, in imagini (FOTO, VIDEO)

Cel putin 24 de persoane au murit, peste 1. 400 de case au fost distruse, aproximativ 8. 000 de ursi koala au pierit si un total de aproape 500 de milioane de animale au disparut in flacarile din Austria. continuă pe B1

Tragedia din Australia, in imagini (GALERIE FOTO, VIDEO)

Cel putin 24 de persoane au murit, peste 1. 400 de case au fost distruse, aproximativ 8. 000 de ursi koala au pierit si un total de aproape 500 de milioane de animale au disparut in flacarile din Austria.

MAE, atentionare de calatorie de ultima ora. Situatia din Australia pare sa se inrautateasca de la ora la ora (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romani, in conditiile in care in statul Victoria din Australia a fost decretata stare de dezastru, mai multe regiuni fiind aproape de.

FOTO VIDEO Ghetarii din Noua Zeelanda au devenit maronii din cauza incendiilor din Australia

Fumul degajat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, situata la o distanta de cateva mii de kilometri, iar ghetarii, care de obicei au culoarea alba, au prins o nuanta caramel, potrivit serviciilor de meteorologie si relatarilor de pe retelele de socializare, informeaza AFP.

Efectul bizar al incendiilor din Australia. Oamenii au ramas socati de ce au descoperit la 2000 de kilometri distanta

Situatia alarmanta din Australia a adus un efect bizar la 2. 000 de kilometri distanta de locul tragediei. Ce s-a intamplat din cauza fumului si a mirosului extrem de intepator? Situatia se inrautateste cu fiecare clipa. Efectul incendiilor din Australia Fumul cauzat de incendiile de vegetatie din Australia a ajuns in Noua Zeelanda, iar situatia se .

Simona Halep le va oferi ajutor victimelor incendiilor din Australia

Jucatoarea de tenis Simona Halep a anuntat ca va ajuta financiar victimele incendiilor din Australia.

Simona Halep, dupa incendiile din Australia: Voi dona 200 $ de fiecare data cand il voi enerva pe Darren!

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul Darren Cahill, informeaza Reuters.

Simona Halep ajuta victimele incendiilor din Australia

Jucatoarea romana Simona Halep, numarul 4 mondial, a gasit o modalitate inedita pentru a veni in ajutorul victimelor incendiilor de vegetatie din Australia, anuntand ca va dona bani de fiecare data cand il va supara pe antrenorul sau, australianul.

Ministrul Costel Alexe, pozitie transanta in cazul incendiilor din Australia: Interventia omului si-a pus amprenta Bilantul victimelor de la Antipozi a ajuns la 24

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a reactionat dur in cazul incendiilor devastatoare din Australia. Demnitarul sustine ca de vina sunt oamenii si ca acestia ar putea reduce impactul nociv asupra naturii.

Simona Halep va dona bani pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia de fiecare data cand tipa la Darren Cahill

Simona Halep, a patra tenismena a lumii, a conceput o metoda unica de a sprijini victimele incendiilor de vegetatie din Australia: va dona bani de fiecare data cand tipa la antrenorul sau australian, Darren.

Incendiile din Australia: Halep - Donez 200 de dolari de fiecare data cand il voi enerva pe Darren Cahill

Simona Halep s-a alaturat jucatorilor de tenis din intreaga lume care doneaza bani pentru victimele incendiilor din Australia, insa daca majoritatea vor contribui in urma asilor de la meciuri, romanca va da bani pentru fiecare moment in care il enerveaza pe Darren Cahill.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )